12 Σεπτεμβρίου, 2016

Ζάχαρη και μέλι το κουτάβι που σε θέλει! Είναι ο Γλύκας και ψάχνει σπίτι

Τέτοιο κουκλί και με τέτοιο χαρακτήρα δεν περνάει απαρατήρητο! Ο 4 μηνών μπέμπης είναι ένας τσαχπίνης  νεαρός με χαρά και αγάπη για ζωή και ψάχνει να βρει κάποιον να αγαπήσει που θα τον εκτιμήσει για την ομορφιά και την όλο ζάχαρη και μέλι γλύκα του!

ο Γλύκας μόλις έμεινε μόνος του. Κάποιος άνοιξε την πόρτα ενός αυτοκινήτου και τον έβγαλε από την ζωή του έτσι απλά! Δεν έχει μία πρωτότυπη ιστορία να διηγηθεί για την σύντομη ζωή των 4 μηνών που έχει ζήσει, αλλά σίγουρα έχει μία πρωτότυπη ιστορία να γράψει στο μέλλον. Την δική σας ιστορία μαζί!

Clipboard

Ο Γλύκας φιλοξενείται προσωρινά σε μία αυλή που κινδυνεύει, λατρεύει την ανθρώπινη στοργή και αγάπη και σαν κανονικό μωρό που είναι αγαπάει τους πάντες και είναι απίστευτα τρυφερός και τι άλλο; Σκέτη γλύκα! Αν έχεις ανάγκη για γλυκό κάθε μέρα, ο Γλύκας θα σου καλύψει όλες τις ανάγκες και είναι και διαιτητικός! Ότι πρέπει για την γραμμή σου!

Ο Γλύκας ψάχνει για παντοτινό σπιτάκι ή φιλοξενία μέχρι να βρει τον άνθρωπο της ζωής του. Τα πάει καλά με παιδιά και άλλα ζώα και είναι ιδανικός για σπίτι. Είναι υγιέστατος και θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932323300

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: