26 Φεβρουαρίου, 2017

Ξετρυπώνει πύθωνες κάτω από αυτοκίνητα – Είναι μόλις 14 χρονών και θα σας εντυπωσιάσει! (video)

«Αυτό είναι το αγόρι μου. Αυτό το κάνει από τα πέντε του. Άλλη μια ημέρα για τον Oli πριν πάει στο σχολείο» έγραψε ο πατέρας του στη λεζάντα του βίντεο

Ένα τουλάχιστον περίεργο και επικίνδυνο χόμπι έχει ο 14χρονος Oli Wardrope από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας καθώς αντί να παίζει ποδόσφαιρο ή μπάσκετ ή να στέλνει μηνύματα στο Facebook, ο ίδιος επιλέγει να βγάζει κάτω από αυτοκίνητα… πύθωνες.

Για του λόγου το αληθές ο πατέρας του ανήρτησε ένα βίντεο στο Facebook στο οποίο φαίνεται ο ατρόμητος 14χρονος να είναι ξαπλωμένος κάτω από ένα Toyota Cruiser.

Πάνω στο κορμί του βρίσκεται το μεγαλύτερο τμήμα ενός πύθωνα, ο οποίος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν μήκους δύο μέτρων.

Ξαφνικά και ενώ τα χέρια του Oli δεν φαίνονται καθώς ψάχνει ανάμεσα στις λαμαρίνες, ο 14χρονος φωνάζει «έχω το κεφάλι του».

Στη συνέχεια ο ατρόμητος έφηβος βγαίνει κάτω από το αυτοκίνητο ενώ κρατά θριαμβευτικά στα χέρια του το μεγάλο φίδι το οποίο βάζει σε μια σακούλα.

«Αυτό είναι το αγόρι μου. Αυτό το κάνει από τα πέντε του. Άλλη μια ημέρα για τον Oli πριν πάει στο σχολείο» έγραψε ο πατέρας του στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: