31 Ιουλίου, 2016

Τρελό γέλιο: Σκύλος την “πέφτει” στο λάστιχο του κήπου! (VIDEO)

Ζέστη! Βράζει ο τόπος! Και όλοι ψάχνουν μια όαση δροσιάς κάτω από τον καυτό ήλιο. Κάποιος όμως βρήκε μια λύση στο πρόβλημα που μπορεί να μη δροσίζει εμάς, αλλά σίγουρα θα μας κάνει να πούμε: “Στο καλό σου, μ’ έκανες και γέλασα!”.Η Lucy, ένα ημίαιμο πίτμπουλ  από την Αριζόνα δεν ζητάει πολλά στη ζωή. Λίγη αγάπη, λίγη στοργή και το… λάστιχο του κήπου!

Στην αποπνικτική ζέστη βρίσκει ανάσα δροσιάς παίζοντας με το νερό που εκτοξεύεται με δύναμη κατά πάνω της και μοιράζει απλόχερα το γέλιο με την προσπάθεια της να τιθασεύσει την ορμή του νερού!

H Lucy έχει βάλει στόχο να καταπιεί όλο το νερό για να κρατήσει στεγνό τον κήπο! Μην γελάτε! Είναι ένας σκύλος πιστός στον ιερό σκοπό του! Ένας σκύλος σε εντεταλμένη αποστολή: Ή εγώ ή το λάστιχο!

36BD277700000578-3716606-image-a-106_1469942049761

Στο βίντεο που ανέβασε στο  Facebook ο ιδιοκτήτης της Lucy, Rick Davies, το θηλυκό πίτμπουλ προσπαθεί να πιεί όλο το νερό του κόσμου!

Στο τέλος εκνευρισμένη αποχωρεί για να ξεκουραστεί στο γκαζόν και να επανέλθει σαν άλλος Αρνολντ Σβαρτζενέηγκερ στον Εξολοθρευτή για να αποτελειώσει την αποστολή της!

Ή απλά ξεδίψασε!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: