17 Ιανουαρίου, 2017

Τραγικές οι συνθήκες σε ζωολογικό κήπο – Σκελετωμένες αρκούδες εκλιπαρούν για φαγητό! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σε αυτό το σοκαριστικό video σκελετωμένες αρκούδες εκλιπαρούν τους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου όπου είναι φυλακισμένες, να τους δώσουν κάτι να φάνε…

Βρίσκονται στην Ινδονησία και λιμοκτονούν μέσα σε κάποιο πάρκο διασκέδασης των ανθρώπων και βασανιστηρίων για τις ίδιες.

Οι αρκούδες στέκονται στα πίσω τους πόδια και προσπαθούν να δείξουν στους επισκέπτες ότι θέλουν να φάνε. Είναι εγκλωβισμένες σε χώρους χωρίς φαγητό ή καθαρό νερό. Ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια από ομάδες ανθρώπων να καταφέρουν να κλείσουν τον ζωολογικό κήπο Bandung, στον οποίο συμβαίνουν αυτά τα αποτρόπαια γεγονότα και να σωθούν τα ζώα.

0

Η Scorpion, μια οργάνωση για την άγρια ζωή, έστειλε έναν “κατάσκοπο”, ο οποίος πήγε ως τουρίστας να δει τι γίνεται πίσω από τα τείχη και τράβηξε φωτογραφίες και video που αποκαλύπτουν ότι οι αρκούδες δεν τρέφονται σωστά, είναι σκελετωμένες και δεν ζουν στις σωστές συνθήκες.

Ο υπεύθυνος της παραπάνω οργάνωσης, δήλωσε στη Daily Mail Australia, ότι όταν πήγαν οι άνθρωποι του στο ζωολογικό κήπο, είδαν ότι μέσα στα κλουβιά που κρατούνται τα ζώα δεν υπήρχαν ούτε δέντρα, ούτε χόρτα.

1

Στο φυσικό τους περιβάλλον αυτές οι αρκούδες τρέφονται με μέλι, φρούτα και έντομα, κάτι για το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είχαν φροντίσει στον ζωολογικό κήπο.

Στους ταξιδιωτικούς οδηγούς ο συγκεκριμένος κήπος βρίσκεται στο νο75 όσων πρέπει να επισκεφθεί κανείς στην περιοχή, ενώ υπάρχουν πολλά σχόλια όσων ήδη έχουν πάει, που αναφέρουν ότι πρέπει να κλείσει το συγκεκριμένο μέρος και όλοι να το σαμποτάρουν.

Ωστόσο, οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου αρνήθηκαν να σχολιάσουν την κατάσταση όταν ήρθε σε επαφή μαζί τους η Daily Mail Australia…

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: