16 Ιανουαρίου, 2017

Του έσωσε τη ζωή! Τον κράτησε ζεστό μέχρι να έρθει βοήθεια – Διαβάστε την απίστευτη ιστορία! (VIDEO)

Ο κ. Μπομπ δεν ζει από θαύμα. Ζει χάρη στην αφοσίωση του σκύλου του!

Ένα θηλυκό γκόλντεν ριτρίβερ πέντε ετών, η Κέλσι. Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox ο κ. Μπομπ βγήκε από το σπίτι του παραμονή Πρωτοχρονιάς για να πάρει ξύλα για το τζάκι. Βγήκε στους -4 βαθμούς Κελσίου στο βόρειο Μίσιγκαν με ένα πουκάμισο και φορώντας παντόφλες. Γλίστρησε και έσπασε το λαιμό του. Η μόνη που αντιλήφθηκε το ατύχημά του ήταν η Κέλσι.

Ο κ. Μπομπ επέζησε διότι για 24 ολόκληρες ώρες η Κέλσι δεν έφυγε από πάνω του και τον ζέσταινε με το τρίχωμά της. «Δεν σταμάτησε να γαβγίζει. Δεν έφυγε λεπτό από το πλάι μου. Με κρατούσε ζεστό και σε εγρήγορση. Προσπαθούσα να κάνω συντήρηση δυνάμεων, αλλά μέχρι να ξημερώσει είχα ήδη χάσει τη φωνή μου. Η Κέλσι συνέχιζε να γαβγίζει».

Τελικά στις 6:30 το πρωί ένας γείτονας ανακάλυψε τον Μπομπ και την πιστή σκυλίτσα του και κάλεσε βοήθεια. Όταν ο κ. Μπομπ διακομίστηκε στο νοσοκομείο η θερμοκρασία του σώματός του είχε πέσει στους -21 βαθμούς. Ο κ. Μπομπ είχε υποθερμία, αλλά ούτε ένα κρυοπάγημα. Από την πτώση προκλήθηκε μετατόπιση δύο σπονδύλων, οι οποίοι πίεζαν το νωτιαίο μυελό προκαλώντας παράλυση στα πόδια.

Η Κέλσι δεν σταμάτησε να γλείφει το αφεντικό της στο πρόσωπο και στα χέρια και με αυτόν τον τρόπο τον κράτησε ξύπνιο. «Δεν θα ζούσε σήμερα εάν δεν ήταν εκεί ο σκύλος», λέει στο Fox ο θεράπων γιατρός του κ. Μπομπ. «Τον κράτησε ζεστό. Είναι απίστευτο, αλλά ο κ. Μπομπ δεν είχε ούτε ένα κρυοπάγημα».

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: