8 Ιανουαρίου, 2017

Το νέο μέλος της οικογένειας Κλούνει! Δείτε τον πανέμορφο σκύλο που κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει… (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ένας σκύλος στο Καταφύγιο του Οχάιο, που κανείς δεν ήθελε τελικά υιοθετήθηκε από τον ένα και μοναδικό Τζορτζ Κλούνει.

Είχε περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημέρα που βρέθηκε στο καταφύγιο και όλοι πίστευαν ότι δεν θα τον πάρει κανείς. Ο Nate είναι ένα μικρόσωμο τεριέ, που όμως έχει από τη γέννηση του ρπόβληαμ στο ένα του πόδι και κανείς δεν ενδιαφερόταν να τον υιοθετήσει.

Μια παλαιότερη ανάρτηση του καταφυγίου στο Facebook ήταν η παρακάτω:

“Όταν ο Nate πήγαινε σε διάφορες εκδηλώσεις υιοθεσίας, τα παιδιά τον έδειχναν και οι υπόλοιποι άνθρωποι των κοιτούσαν επίμονα και περίεργα.” ενώ σημείωσαν ότι “Πολλοί ενδιαφέρθηκαν για την υιοθεσία του αλλά τον απέρριπταν όταν συναντούσαν. Έμεινε έννια μήνες μαζί μας. Η πιο ενοχλητική στιγμή ήταν όταν μια γυναίκα που πήγε να τον πάρει μόλις τον είδε είπε: Θα πάθω κατάθλιψη αν τον κοιτάζω κάθε μέρα έτσι.”

Λίογ καιρό μετά όμως ήρθε η έκπληξη, όταν ο ηθοποίος Τζορτζ Κλούνει και την γυναίκα του Αμάλ, είδαν το video του Nate και έγραψαν το ακόλουθο post:

“Γιατί δεν μπορούν και οι υπόλοιποι να δουν αυτό που βλέπουμε εμείς στον Nate. Ένα γλυκό, όμορφο, χαριτωμένο και φυσιολογικό αγόρι. Με δυσκολία καταλάβαμε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα πάνω του και αυτό το διαπιστώσαμε αφού είδαμε και πάλι το video και διαβάσαμε το προφίλ του.”

Ο Nate λοιπόν, υιοθετήθηκε από την οικογένεια Κλούνει και έγινε το δώρο Χριστουγέννων των γονιών του γνωστού ηθοποιού, οι οποίοι πριν λίγο διάστημα είχαν χάσει το σκύλο τους – και αυτό τεριέ – σε ηλικία 10 ετών.

nate

“Το εντυπωσιακό είναι ότι τον υιοθέτησαν οι γονείς του Τζορτζ Κλούνει και τον αποδέχτηκαν ακριβώς έτσι όπως είναι.” αναφέρουν από το καταφύγιο. “Μπορούσαν να πάρουν όποιον άλλο σκύλο ήθελαν, όμως υιοθέτησαν εκείνον που ήταν διαφορετικός και θα μπορούσε να περάσει όλη του τη ζωή στο καταφύγιο.”

Τώρα ο Nate ζει στο Κεντάκι με τη νέα του οικογένεια, την Νίνα και τον Νικ Κλούνει!

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriend.gr

Πηγή: animalloversnews.com

Κοινοποίηση:
Tags: