1 Δεκεμβρίου, 2016

Την ξαναβρήκαν στο καταφύγιο της περιοχής και την… προσπέρασαν! Η συγκινητική ιστορία της άτυχης Zuzu… (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μας ραγίζει η καρδιά που τα καταφύγια είναι γεμάτα αδέσποτους σκύλους, χωρίς οικογένεια και ένα πραγματικό σπίτι. Η ιστορία αυτού του Γερμανικού Ποιμενικού είναι μια από εκείνες τις ιστορίες που σου φέρνουν δάκρυα στα μάτια.

Ήταν εγκαταλελειμμένος σε ένα καταφύγιο σκύλων, όταν είδε τους ανθρώπους που είχε μεγαλώσει μαζί τους, να περνούν από μπροστά του. Τότε άρχισε να κουνάει την ουρά του όλο ευτυχία, μόνο που εκείνοι τον προσπέρασαν και ζήτησαν έναν άλλο σκύλο.

3

Η ιστορία του άτυχου σκύλου ξεκινά όταν έφυγε από την αυλή του σπιτιού της οικογένειας του και τον μάζεψαν σαν αδέσποτο από μια γειτονική αυλή. Μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο στην Καλιφόρνια και το θηλυκό λυκόσκυλο βρισκόταν στον ανοιχτό χώρο μόλις είδε τους ανθρώπους που ζούσε μαζί τους να μπαίνουν μέσα!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι αρμόδιοι, ο σκύλος άστραψε από ευτυχία, ξεκίνησε να τρέχει και να κουνάει σαν τρελός την ουρά από τη χαρά του! Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

1

Οι άνθρωποι του καταφυγίου ρώτησαν την οικογένεια αν είχε έρθει να βρει τον σκύλο της και να τον πάρει πίσω στο σπίτι τους. Όμως, προς έκπληξη όλων, εκείνοι απάντησαν ότι είχαν πάει γιατί αποφάσισαν να πάρουν έναν άλλο σκύλο.

Στο καταφύγιο κατάλαβαν αμέσως ότι ο σκύλος ήταν της οικογένειας τόσο από την συμπεριφορά του, όσο και από την οικειότητα που έδειξαν οι ίδιοι, αφού άρχισαν να τη χαϊδεύουν και να της μιλάνε.

Δείτε το video με τις αντιδράσεις του σκύλου:

Τι είχε γίνει όμως; Γιατί δεν την ήθελαν πίσω; Η απάντηση μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η οικογένεια απάντησε ότι ήθελε έναν άλλο σκύλο, καθώς, η Zuzu, όπως την λένε, είχε αλλάξει συμπεριφορά από τότε που πέθανε ο πατέρας της και ήταν διαρκώς θλιμμένη, δεν είχε όρεξη και είχε πέσει σε κατάθλιψη.

2

Οπότε η λύση στο “πρόβλημα” τους ήταν να την αφήσουν να φύγει και να την αντικαταστήσουν με έναν άλλο σκύλο. Δεν έχει γίνει σαφές από τις διαδικτυακές πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί, αν τελικά πήραν άλλο σκύλο. Όμως η κίνηση τους έχει εξαγριώσει όσους έχουν μάθει την ιστορία της άτυχης Zuzu!

4

Ας δούμε την καλή πλευρά της ιστορίας όμως, μπορεί ο πανέμορφος σκύλος να έχασε μια οικογένεια, όμως ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα μια άλλη, που θα είναι πραγματικά εκεί και θα στηρίξει αυτό το πλάσμα που τώρα το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

5

Όταν ένα μέλος της οικογένειας δεν είναι καλά δεν το αλλάζουμε, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τον κάνουμε να νιώσει καλύτερα και να βρει πάλι τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει οικογένεια και αγάπη. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί σύντομα ένα ζεστό σπίτι γι’ αυτό το υπέροχο πλάσμα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: Daily mail

Κοινοποίηση:
Tags: