18 Ιανουαρίου, 2017

Τη βρήκαν τρομαγμένη και μόνη της… Η φροντίδα που της έδωσαν άλλαξε τη ζωή της! (ΦΩΤΟ)

Άλλη μια ιστορία για να καταλάβουμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στα κατοικίδια μας και τη φροντίδα που χρειάζεται να τους προσφέρουμε. Η Hidey είναι μια μεγάλη σε ηλικία γάτα, που στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της.

Ο άνθρωπος που τη μεγάλωνε ήταν 82 ετών και έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ οπότε και έπρεπε να νοσηλευτεί. Όμως στο σπίτι έμειναν οι δύο γάτες του για χρόνια μόνες τους! Τις θυμήθηκαν οι συγγενείς και  πήγαν να τις πάρουν, αυτό που αντίκρισαν βεβαίως ήταν σχεδόν βγαλμένο από ταινία τρόμου…

1

Στις φωτογραφίες βλέπετε τη μία από τις δύο γάτες, ηλικίας 14 ετών. Όταν μπήκαν στο σπίτι δεν την έβρισκαν, άκουσαν θόρυβο κατέβηκαν στο κελάρι και τη βρήκαν σε μια γωνιά. Στην αρχή νόμιζαν ότι έχει πάνω της μια κουβέρτα, ρίχνοντας όμως φως με το φακό αντίκρισαν την πραγματικότητα και σοκαρίστηκαν.

2

Τη μετέφεραν άμεσα σε μια κλινική ζώων όπου οι άνθρωποι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η γούνα της γάτας είχε μαζοποιηθεί σε μεγάλα κομμάτια που κρέμονταν πάνω στο ζώο και το βάραιναν ώστε να δυσκολεύεται ακόμα και να κινηθεί.

3

Εκεί δέχτηκε την καλύτερη φροντίδα. Της αφαίρεσαν όλο το περιττό τρίχωμα και έδειξε κατευθείαν την ικανοποίηση της με μερικά γουργουρητά.

4

Η Hidey θα ζει πλέον με του συγγενείς του ανθρώπου που τη μεγάλωσε, οι οποίοι έχουν ακόμα 3 σκύλους και μια γάτα. Μια νέα μεγάλη οικογένεια λοιπόν την υποδέχτηκε, έτοιμη να της δώσει την αγάπη που χρειάζεται.

5

Και εκείνη, υγιείς και ήρεμη πλέον, είναι έτοιμη να ζήσει όμορφα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της!

6

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: thedodo

Κοινοποίηση:
Tags: