17 Αυγούστου, 2016

Τι έφτιαξε ο άνθρωπος; Έστησε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου στο σαλόνι του! (VIDEO)

Το ενυδρείο που έφτιαξε ένας Ισραηλινός στο σπίτι του έχει κάνει τους χρήστες του ίντερνετ να παραμιλάνε και να απορούν πως ακριβώς τα κατάφερε. Αντί για βράδια μπροστά από την τηλεόραση επέλεξε να ζει σε έναν τροπικό παράδεισο που τα ψάρια είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές!

Ο Έλι απο την Χάιφα του Ισραήλ, δεν ζει μία συμβατική ζωή. Στο σαλόνι του, το ενδιαφέρον μονοπωλεί το 30.000 λίτρων νερού ενυδρείο, που έφτιαξε με πολύ μεράκι και είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο! Το πρώτο video που είχε ανεβάσει πέρυσι, ήταν μία ματιά στην καθημερινότητά του και πως ταίζει τα τροπικά ψάρια κατεβαίνοντας με σκάλα μέσα στην ειδική αυτή κατασκευή.

Clipboard01

Τον υποθαλάσσιο του παράδεισο θαύμασαν πολλοί και επόμενο ήταν να κατακλυστεί από ερωτήσεις χρηστών ως προς το πώς ακριβώς το έφτιαξε. Επανήλθε λοιπόν πριν απο μερικές μέρες με καινούριοvideo και σύντομα έγινε και αυτό viral. Η κατασκευή ξεκίνησε το 2012 και ιδιαίτερη δυσκολία παρουσίαζε το απαιτητικό σύστημα αγωγών και φιλτραρίσματος του νερού, τα οποία εγκατέστησε μόνος του.

Δείτε τα video:

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: