11 Μαρτίου, 2017

Σας παρουσιάζουμε τον Ρόμπι! Τον Σαιξπηρικό σκύλο από την Κάλυμνο! (ΦΩΤΟ)

Θα μπορούσε να ντουμπλάρει τον Μάρλον Μπράντο στο GodFather ή να είναι ο αλήτης στο καρτούν που όλοι αγαπήσαμε, όμως η καρδιά του Ρόμπι ανήκει στο θέατρο και ο Σαίξπηρ είναι μακράν από τους αγαπημένους του θεατρικούς συγγραφείς.

Μα φυσικά μιλάμε για τον Ρόμπι! Τον Καλύμνιο σκύλο με τις ρίζες από το ελληνικό κοκόνι και το κανελί χρώμα που μαγεύει τις σκυλίτσες των Δωδεκανήσων!

3

Αγέρωχος αρμενίζει το τοπίο και είναι πάντα έτοιμος να υπερασπιστεί την οικογένεια και τα εδάφη του! Όχι δεν είναι κοντός, είναι απλά κομψός, με χαρισματική μουσούδα και ακαταμάχητο χαμόγελο!

8

Ο Ρόμπις, είναι σχεδόν 13 ετών, αλλά κρύβει ακόμα μέσα του ένα κουτάβι. Το βλέμμα του άλλωστε τα λέει όλα!

9

Είναι σκανταλιάρης, αλλά και ατρόμητος! Δεν το βάζει κάτω μπροστά σε δυσκολίες – ίδιον της οικογένειας του βλέπετε! Ακόμα και όταν αναγκάστηκε να φορέσει το “χωνί” για την προστασία του, εκείνος έδειχνε δυο φορές πιο γοητευτικός!

2

Του αρέσει όμως και η ξεκούραση, άλλωστε μετά από τόσα χρόνια περιπέτειας και γκανκστερικής ζωής μπορεί σιγά σιγά να απολαύσει και το ζεστό κουβερτάκι, το οποίο τόσο καιρό απαξιούσε.

4

Λατρεύει να του διαβάζεις ποίηση, να ακούει κλασική μουσική και… Beatles! Σε κάποια άλλη ζωή μάλλον ήταν σκαθάρι και δεν λέει να το παραδεχτεί… προτιμά να φαντάζεται τον εαυτό του ως Ρωμαίο!

6

Είναι και ντροπαλός, αλλά μην του το πείτε θα θυμώσει! Και μην το βλέπετε έτσι, ο Ρόμπις είναι ένας ανεξάντλητος ταξιδευτής, η διαδρομή Αθήνα – Κάλυμνος είναι πια για εκείνον παιχνιδάκι!

5

Ένας μαχητής με ρομαντική ψυχή! Λατρεύει την οικογένεια του και τους ακολουθεί παντού, αφού κανείς δεν κάνει χωρίς τον άλλο!

1

Λένε ότι το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου και στην περίπτωση αυτής της οικογένειας, σπίτι είναι μια μεγάλη αγκαλιά, μια κουνιστή ουρά και μερικές παραπάνω μετακινήσεις, μεταξύ Αθήνας, Καλύμνου, αλλά και… Αυστραλίας!

Ο κόσμος είναι πολύ μικρός και αυτή η οικογένεια είναι σίγουρα η απόδειξη!

7


Ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες τους ανθρώπους του Ρόμπι, αλλά και τον ίδιο που μας έφτιαξε τη μέρα με την ξεχωριστή του προσωπικότητα και την μοναδική μουσούδα του! Στείλτε μας και εσείς τις δικές σας φωτογραφίες για ένα αφιέρωμα στον καλύτερο σας φίλο!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις δικές σας Φατσούλες της Ημέρας! 

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybetsfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: