4 Οκτωβρίου, 2016

Σαν το σπίτι τους! Προσπαθούν να μειώσουν τη μοναξιά τους με έναν μοναδικό τρόπο!

Οι άνθρωποι έχουν δύο όψεις και όταν η καλή μας πλευρά υπερισχύει μπορούν να γίνουν υπέροχα πράγματα. Ένα από αυτά είναι η προσπάθεια που κάνει το παρακάτω καταφύγιο για τους τετράποδους ενοίκους του και νιώθουν πραγματικά σαν το σπίτι τους…

Όλοι χρειάζονται ένα μέρος όπου θα νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια. Το ίδιο ισχύει και για τους σκύλους που φιλοξενούνται στα καταφύγια, μέχρι να βρουν μια οικογένεια. Η ξεχωριστή αυτή προσπάθεια γίνεται στο Ohio και πραγματικά μας συγκίνησε.

2

Η κατάσταση στα καταφύγια είναι δύσκολη και όλοι το γνωρίζουμε, όσο και αν προσπαθούν οι εθελοντές και όσοι ασχολούνται με τα αδέσποτα ζώα, ο αριθμός τους είναι μεγάλος και η ατμόσφαιρα μέσα στους χώρους που φιλοξενούνται δεν είναι ιδανική. Οι χώροι είναι μικροί, υπάρχει φασαρία και παρά την “πολυκοσμία” οι τετράποδοι φίλοι μας νιώθουν τεράστια μοναξιά.

Το συγκεκριμένο καταφύγιο είπε να χαρίσει μια γωνία ηρεμίας και ζεστασιάς στους πιστούς μας φίλου δημιουργώντας αυτό το ξεχωριστό δωμάτιο. Πρόκειται για έναν χώρο που μοιάζει απόλυτα με ένα σαλόνι σπιτιού, έχει ακόμα και τηλεόραση!

3

Βέβαια όσο καλή διακοσμητική δουλειά και να έκαναν, λείπει κάτι… και αυτό φυσικά είναι η οικογένεια. Τα άτομα δηλαδή που θα κάθονται στον καναπέ, θα βλέπουν τηλεόραση και θα περνούν τις ώρες όλοι μαζί!

Μπορεί να μην είναι ένα πραγματικό σπιτικό, όμως αυτός ο χώρος βοηθά πολύ τους σκύλους που δύσκολα προσαρμόζονται στο καταφύγιο. Οι άνθρωποι στο καταφύγιο μάλιστα αναφέρουν ότι αν και το δημιούργησαν πριν λίγο καιρό, ήδη έχει φέρει “τύχη” και πολλοί από τους τετράποδους ενοίκους του βρήκαν οικογένεια!

4

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: The Dodo

Κοινοποίηση:
Tags: