21 Αυγούστου, 2016

Πουθενά χωρίς τον “καλύτερό” τους φίλο! Οι σκύλοι βγάζουν βόλτα τους star στο κόκκινο χαλί! (ΦΩΤΟ)

Δύσκολες εποχές για τις ανθρώπινες σχέσεις ή απλά σύσφιξη των σχέσεων με τα κατοικίδιά μας; Η νέα μόδα έρχεται από – που αλλού – το Hollywood και θέλει τους star, να βγαίνουν ραντεβού με τους σκύλους τους. Ξεχάστε τις εμφανίσεις με τοπ μόντελ στα κόκκινα χαλιά, ήρθε η εποχή των τοπ σκύλων!

Όλο και πιο δύσκολή γίνεται η δουλειά των glam squads των star του Hollywood! Τα συνεργεία κομμωτών, μακιγιέρ και στυλιστριών που ακολουθούν στα παρασκήνια τους σταρ σε κάθε εμφάνισή τους, θα χρειαστεί να κάνουν μαθήματα αστραπή και στο dog grooming και styling προκειμένου να εναρμονιστούν με τις ανάγκες της νέας μόδας, που θέλει τους star και τους celebrity να μην εμφανίζονται με τους συνοδούς τους, αλλά με τους σκύλους τους στο κόκκινο χαλί!

lady gaga and dog

Η Lady Gaga εμφανίστηκε με τον σκύλο της Coji στα βραβεία Women in Music τον Δεκέμβριο και στο πάρτυ που ακολούθησε μετά.

Θες που κάποιοι είναι μπακούρια, θες που βαρέθηκαν τις ατελείωτες ερωτήσεις του στύλ “πότε παντρεύεστε”, “πόσο καιρό είστε μαζί” ή απλά επειδή οι σχέσεις που αναπτύσσουμε πλέον με τα αγαπημένα μας φιλαράκια είναι σχέση εξάρτησης, οι επώνυμοι του εξωτερικού σέρνουν το χορό της ελευθερης εισόδου των ζώων σε διάφορα event, ξενοδοχεία και εστιατόρια υψηλών υπηρεσιών.

Tom Hardy and his dog

Ο Tom Hardy επέλεξε αντί για συνοδό στην πρεμιέρα της ταινίας Legend, την συντροφιά του σκύλου του Woody. Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων έπεφταν “βροχή”…

Στις νέες υπηρεσίες που απολαμβάνουν πλέον οι πλούσιοι φιλόζωοι και οι πιστοί τους φίλοι συγκαταλέγονται τα ειδικά μενού για σκύλους σε εστιατόρια 5 αστέρων, ξενοδοχειακές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν ατομικό μπάτλερ που φροντίζει για κάθε τους ανάγκη, εισιτήρια για την όπερα με τη συνοδεία του σκύλου σας και παραλίες για σκύλους με ειδικά μενού και παγωτά!

Lewis Hamilton and his dogs on the beach

Ο Lewis Hamilton διακοπές στα Barbados με τα δύο bulldog του. Δεν υπήρξε καμία δραστηριότητα που να μην συμπεριέλαβε τον Roscoe και την Coco!

Οι σκύλοι πάνε με τα πάντα και πάνε παντού, φαίνεται να υποστηρίζουν οι celebrities και στις ανάγκες αυτής της συμβιωτικής σχέσης εναρμονίζονται με ταχύτητα όλο και περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών, ανοίγοντας το δρόμο και για τους υπόλοιπους φιλόζωους να απολαυσουν αυτά τα σπέσιαλ προνόμια. Αν η διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχεία και τα δείπνα σε βραβευμένα με αστέρια Michelen, δεν είναι για την τσέπη σας, μην απελπίζεστε.

Carrie Fisher and her dog

H Carrie Fisher περπάτησε το κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών με τον Gary που παίρνει παντού μαζί της!

Η τάση παγκοσμίως αλλάζει και δεν αφήνει ανεπηρέαστο κανέναν πάροχο υπηρεσιών, που θέλει να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει πως οι ξενοδόχοι και οι εστιάτορες σε κάθε χώρα του Δυτικού κόσμου και στις προηγμένες χώρες της Άπω Ανατολής, αναγκάζονται να συμβαδίσουν. Αλλάζουμε η βουλιάζουμε, δηλαδή. Και ναι, αυτό δεν αφήνει την Ελλάδα απ’ έξω!

Η Kelly Osbourne με το πομεράνιαν της Polly σε εκδήλωση κατά του AIDS στη Νέα Υόρκη

Η σχέσεις των ανθρώπων με τα κατοικίδια τους  έχουν περάσει διάφορες μόδες. Από σκύλους αξεσουάρ μόδας, σκύλους υποκατάστατα παιδιών, μέχρι και λυσσαλέες διαμάχες ζευγαριών που χωρίζουν για την επιμέλεια του σκύλου τους, με δικαιώματα επίσκεψεων και διακοπές, αλλά η τελευταία τάση είναι “παρατήστε τον σύντροφό σας και επιλέξτε τον σκύλο σας για συνοδό”.

Οι ειδικοί ωστόσο, αν και επικροτούν ως θεραπευτική την συνύπαρξη με τους σκύλους, επισημαίνουν πως δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις ανθρώπινες σχέσεις και να μην “εκπαιδεύουμε” τους σκύλους μας να νομίζουν πως είναι οι αποκλειστικοί μα ςσύντροφοι, γιατί μοτίβα επιθετικής συμπεριφοράς μπορεί να εμφανιστούν, λόγω ζήλειας. Όπως είναι φυσικό στις σχέσεις, χρειάζεται ισορροπία και διαμοιρασμός των ρόλων. Παν μέτρον άριστον, γιατί η υπερβολή δεν οφελεί κανέναν…

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: Daily Mail

Κοινοποίηση:
Tags: