3 Ιουλίου, 2020

Πώς ένα ημιθανής σκύλος από την Κω κατέληξε να κοιμάται στον καναπέ της Μενεγάκη στην Άνδρο

Σκυλάκια προς υιοθεσία εμφανίστηκαν σήμερα στο πλατό της Φαίης Σκορδά, με ένα από αυτά να φεύγει παρέα με την Λίτσα Πατέρα.

Η αστρολόγος υιοθέτησε ένα από τα σκυλάκια αυτά, δίνοντας το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι συνειδητοποιημένα και υπεύθυνα επιθυμούν να βάλουν έναν τετράποδο φίλο στο σπίτι τους, προσφέροντάς μια οικογένεια και πολύ πολύ αγάπη. Φυσικά, η κίνηση της Λίτσας Πατέρα προκάλεσε τα θετικά σχόλια όλων στο πλατό αλλά αποτέλεσε και την αφορμή για να διηγηθούν ιστορίες οι παρευρισκόμενοι. Η Φαίη Σκορδά μίλησε για έναν αδέσποτο κακοποιημένο σκύλο που είχε βρει ο θείος της, τον οποίο περιέθαλψε και χειρούργησε. Και όταν ο θείος της έφυγε από τη ζωή η Φαίη Σκορδά έδωσε τον σκύλο στον σύντροφό της. Περιέγραψε μάλιστα τη σχέση που έχουν αναπτύξει ο σκύλος και ο σύντροφός της και μίλησε για το δέσιμό τους.

Η Λίτσα Πατέρα με τον νέο της φίλο...

Και εκεί πήρε τη σκυτάλη ο Βασίλης Καλίδης και μίλησε για έναν σκύλο που είχε βρει μια παγωμένη μέρα ενός Δεκεμβρίου σε μια ερημιά στην Κω. Όπως περιέγραψε ο σεφ, ο σκύλος ήταν ημιθανής, τον έτρωγαν ζωντανό τα σκουλήκια και αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στην Αθήνα με το αεροπλάνο όπου τον χειρούργησε και τον περιέθαλψε. Περιγράφοντας και ο Βασίλης Καλλίδης τη σχέση που ανέπτυξε με τον σκύλο αυτό είπε ότι ένα χρόνο μετά, καθώς κάθονταν στον καναπέ του σπιτιού του τον κοιτούσε στα μάτια και ήταν πραγματικά σαν να του λέει ευχαριστώ. Και συνεχίζοντας την ιστορία αυτή με το σκύλο ο σεφ εξήγησε ότι στη συνέχεια έδωσε αυτή την υπέροχη σκυλίτσα σε ένα ζευγάρι που μένει μόνιμα στην Άνδρο το οποίο συχνάζει συνέχεια στην παραλία όπου έχει το ξενοδοχείο η Μενεγάκη. Και περιέγραψε: «Μου λέει μια ημέρα η Μενεγάκη. Δικό σου είναι ένα πόιντερ καφέ; Ναι της απαντώ και μου λέει η Ελένη: Τον έχω εγώ στο σπίτι μου κοιμάται συνέχεια με τον δικό μου στον καναπέ στην αυλή…». Αδεσποτάκια τυχερά, που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία… Βρήκαν σπίτι και προσφέρουν την αγνή αγάπη τους στους ανθρώπους που τα φροντίζουν.

Κοινοποίηση:
Tags: