27 Οκτωβρίου, 2016

POPEYE! Ο μικρός ήρωας σε νέες περιπέτειες – Από το δρόμο στα καλύτερα εστιατόρια! (ΦΩΤΟ)

O Popeye ήταν κάποτε ένας αδέσποτος σκύλος που λιμοκτονούσε και έτρωγε ό,τι μπορούσε να βρει στους δρόμους. Σήμερα είναι όμως ευτυχισμένος, πεντακάθαρος και συχνός θαμώνας των καλύτερων εστιατορίων του Λος Άντζελες…

1

«Τον βρήκα ως αδέσποτο,», είπε η Ivy Diep στο Bored Panda. «Ήταν χάλια – πάρα πολύ αδύνατος, με μπλεγμένο τρίχωμα, βρώμικος». Αν και η ίδια αρχικά δεν είχε την πρόθεση να τον κρατήσει, καθώς είχε ήδη σκυλιά, τελικά το έκανε επειδή κανείς δεν τον ήθελε. Σύντομα, όπως λέει η ίδια, το σκυλάκι άρχισε να νιώθει άνετα και έγινε φίλος με τα άλλα σκυλιά της.

3

«Εγώ και ο άνδρας μου τον ερωτευτήκαμε. Μία φίλη μου πρότεινε να δημιουργήσω έναν λογαριασμό στο Instagram επειδή είναι πολύ χαριτωμένος», εξηγεί η σωτήρας του Popeye.

2

Και πραγματικά, η λέξη «χαριτωμένος» είναι λίγη για το πόσο όμορφο είναι το σκυλάκι. «Είναι πολύ φρόνιμος, δεν ορμάει στο φαγητό. Δοκιμάζει λίγο από οτιδήποτε είναι ασφαλές για εκείνον».

4

Αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 109.000 ακόλουθους στο Instagram και όχι άδικα, αφού η μία φωτογραφία είναι πιο ωραία από την άλλη.

5

Σήμα κατατεθέν σίγουρα τα αυτάκια του, αφού τον κάνουν να μοιάζει με λούτρινο. Απολαύστε τον!

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: