10 Αυγούστου, 2016

Ποιο ένστικτο; Δείτε τι συμβαίνει όταν μία αρκούδα συναντάει ένα ελάφι! (VIDEO)

Τι γίνεται όταν μια αρκούδα και ένα ελάφι βρεθούν ξαφνικά κοντά; Δύσκολο να απαντήσει κανείς, καθώς ο “συνάντηση” θα έληγε μάλλον… άδοξα! Ένα βίντεο όμως, που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες και έχει γίνει ήδη viral παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή…

Ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του video θα μπορούσε να είναι “Όταν ο Bambie, συνάντησε τον Winnie, the Pooh” σε μία προσπάθεια να πείσουμε την Disney να το γυρίσει σε ταινία! Τα δύο αξιολάτρευτα μικρά, βρέθηκαν και διασώθηκαν από το Point of Views Farm, που περιθάλπει τραυματισμένα, εγκαταλλειμένα ή ορφανά άγρια ζώα μέχρι να μπορούν να επιστρέψουν στο φυσικό περιβάλλον.

Η πρωτοβουλία των εθελοντών να βάλουν τα δύο μικρά στον ίδιο χώρο, έφερε τα πιο γλυκά αποτελέσματα. Το διστακτικό ελαφάκι και το παιχνιδιάρικο αρκουδάκι, δείχνουν πως αυτό θα είναι η αρχή μιας όμορφης φιλίας και ανατρέπουν όσα ξέραμε για την σχέση των δύο ειδών. Ας τα αφήσουμε να ανακαλύψουν αργότερα στη ζωή τους, πως δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι και ας απολαυσουμε τις πρώτες τους στιγμές μαζί, τώρα που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι να γνωρίσουν τον κόσμο!

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: