29 Αυγούστου, 2017

Πάρις Χίλτον: Έχει φτιάξει βίλα για τους καλύτερους φίλους της

Η διάσημη αμερικανίδα ασχολήθηκε εντατικά όλο το καλοκαίρι για να θυμίσει στους φαν της πώς ζουν οι τετράποδοι φίλοι της.

Τους θύμισε λοιπόν ότι το καλοκαίρι τα σκυλιά της δεν υποφέρουν γιατί έχουν κλιματισμό και επώνυμα έπιπλα.

Η κληρονόμος της μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton θύμισε επίσης ότι έχει χτίσει δίπλα στη δική της βίλα, ένα μίνι ομοίωμά της, ένα «doggy mansion». Ανέβασε μάλιστα και τις σχετικές φωτογραφίες.

paris2_36

paris4_21

Η Πάρις Χίλτον θύμισε, επίσης, ότι οι τετράποδοι φίλοι τους έχουν κλιματισμό και επώνυμα έπιπλα και ότι τους αρέσει πάρα πολύ.

Οι φαν της ανακάλυψαν ότι η σκυλίσια βίλα κόστισε 325.000 δολάρια (275.000 ευρώ), λίγο περισσότερο από την αγορά μιας πραγματικής βίλας.

paris5_14 (1)

Την εσωτερική διακόσμηση αυτού του παλατιού για τα τετράποδα ανέλαβε η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων  Faye Resnick. Το ροζ, το αγαπημένο χρώμα της Πάρις Χίλτον, επικρατεί παντού, υπάρχουν υπνοδωμάτια και σαλόνια, καθώς και ντουλάπες για τα ρούχα των σκύλων. Οι σκύλοι  Tinkerbell, Marilyn Monroe, Harajuku, Dolce και Prada… μερικοί από τους κατοίκους της βίλας δείχνουν πανευτυχείς.

Ας σημειωθεί ότι στην Αμερική τα «doggy mansions» είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στα σπίτια των πλουσίων. Μπορεί κανείς να βρει μοντέλα έναντι 30.000 και 50.000 δολαρίων με πισίνα σε σχήμα κόκκαλου.

paris10_5

paris6_9

paris3_21

Κοινοποίηση:
Tags: