27 Απριλίου, 2020

Πανέξυπνη αδέσποτη γάτα ακολουθεί γυναίκα στο Super Market και την οδηγεί στο τμήμα με τις γατοτροφές [βίντεο]

Οι γάτες, εκτός από ανεξάρτητα και φουλ αγαπησιάρικα είναι και πανέξυπνα πλάσματα -ειδικά οι αδέσποτες, οι οποίες πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ευφυΐα τους στο έπακρο προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν στο δρόμο.

Η ζωή της αδέσποτης γάτας είναι πολύ δύσκολη αφού έχει να λύσει δύο ουσιαστικά προβλήματα. Της τροφής και της επιβίωσης. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, οι γατούλες έρχονται αντιμέτωπες με δεκάδες δεινά καθημερινά και οι περισσότερες έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αντίληψη ώστε να μπορέσουν να τα διαχειριστούν και να επιβιώσουν ακόμη μία μέρα.

Όπως για παράδειγμα, αυτή η λευκή γάτα χωρίς ουρά από το Μεξικό. Η ταλαιπωρημένη όψη της μαρτυρά ότι δεν είχε και την πιο εύκολη ζωή. Ωστόσο η τύχη της χαμογέλασε και ενώ έψαχνε για φαγητό βρήκε σπίτι μια για πάντα.
Όλα συνέβησαν όταν μια 33χρονη δασκάλα, η Τάνια Λίζμπεθ Σάντος εντόπισε τη μικρή αδέσποτη γάτα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της στο Piedras Negras του Μεξικού. Στο βίντεο που τράβηξε η δασκάλα, η γάτα αντιλαμβάνεται την καλοσύνη της Τάνια και την ακολουθεί στο σούπερ μάρκετ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η γάτα (που ως γνωστόν δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό) οδηγεί την ευαίσθητη δασκάλα στο τμήμα με τις γατοτροφές, ενώ αναγνωρίζει και την αγαπημένη της μάρκα.

Η Τάνια (φυσικά) γοητεύτηκε από αυτό το μικρό ταλαιπωρημένο γατάκι και αποφάσισε να το υιοθετήσει. Τον ονόμασε Conejo, που σημαίνει «κουνέλι», επειδή δεν έχει ουρά. Τώρα ο Conejo, είναι ασφαλής και υγιής, και δεν χρειάζεται πλέον να περιπλανιέται στους δρόμους για φαγητό.

https://www.instagram.com/p/B_SbwDNp5nJ/?utm_source=ig_embed

Δείτε το βίντεο

https://www.instagram.com/p/B-7gxEzlpWz/?utm_source=ig_embed

Κοινοποίηση:
Tags: