28 Ιουλίου, 2020

Όταν η γάτα και ο σκύλος είναι οι καλύτεροι φίλοι

Η παροιμία «σαν το σκύλο με τη γάτα» είναι ένας ακόμη μύθος που έχει καταρριφθεί,  καθώς υπάρχουν άπειρα παραδείγματα που αποδεικνύουν πως οι γάτες και οι σκύλοι, μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.

Μια χρήστης του Instagram τοποθέτησε κάμερα για να παρακολουθεί τη συμπεριφορά ενός από τα σκυλιά της, που υποφέρει από άγχος. Όταν επέστρεψε στο σπίτι και είδε το βίντεο, έμεινε έκπληκτη καθώς διαπίστωσε πως η γατούλα της, νιώθοντας ότι το σκυλάκι δεν είναι καλά, έσπευσε να πάει κοντά του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γάτα του σπιτιού πλησιάζει τη σκυλίτσα της γυναίκας, που κάθεται μοναχή της στον καναπέ και του δείχνει την αγάπη της.

«Νομίζω ότι ο Κέλβιν (η γάτα) στ’ αλήθεια βοηθάει την Τζούλη να διώξει το άγχος. Ο Κέλβιν ανέκαθεν ήταν φιλικός προς τα σκυλιά, αλλά ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο φιλικός ακριβώς, μέχρι που έβαλα τις κάμερες», ανέφερε η ιδιοκτήτρια των ζώων στην εφημερίδα, Daily Star.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🔊 Meow 🐱 #gingercat #vizsla #catsofinstagram #dogsofinstagram #cat #dog #vizslagram #catdog #catdoglove #snuggles #dogstagram #instadog #catstagram #instacat #dogoftheday #catoftheday #bestfriends #petcam #cuddlecam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ginger Cat & Vizslas (@ginger_cat_and_vizslas) στις

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Kelvin loves his Joule #gingercat #vizsla #catsofinstagram #dogsofinstagram #cat #dog #vizslagram #catdog #catdoglove #snuggles #dogstagram #instadog #catstagram #instacat #dogoftheday #catoftheday #bestfriends #petcam #cuddlecam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ginger Cat & Vizslas (@ginger_cat_and_vizslas) στις

Κοινοποίηση: