5 Μαρτίου, 2019

O σκύλος σας, αγαπάει να τρέχει μαζί σας … μάθετε γιατί μέσα από το CaniCross Greece

Τρέξε τώρα με τον σκύλο σου!

Το CaniCross είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα δρόμου off-road το οποίο τα τελευταία χρόνια κατακτάει και περισσότερους σε όλο τον κόσμο. Η διεξαγωγή αγώνα ανθρώπου και σκύλου σαν μια ομάδα προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία. Το CaniCross εξελίχθηκε από την προέλευση του skijoring, όπου o άνθρωπος ακολουθούσε το σκυλί του με σκι.

Ο άνθρωπος είναι ο οδηγός και κατευθύνει τον σκύλο του με φωνητικές εντολές σε ένα εντυπωσιακό αγώνα για την κατάκτηση του επάθλου. Το CaniCross δεν είναι μόνο μια μέθοδος για να ταιριάξει κάποιος περισσότερο με τον αγαπημένο του σκύλο, αλλά λειτουργεί θετικά και στο μυαλό του, επιτρέποντας να το χρησιμοποιεί σε κάθε εξάσκηση αλλά και δραστηριότητα με απόλυτη επιτυχία.

Το CaniCross είναι ότι καλύτερο για τον αθλητή αλλά και τον σκύλο του. Δίνει την δυνατότητα και την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του. Οποιαδήποτε ράτσα σκύλου, μεγάλου, μεσαίου ή μικρού μεγέθους μπορεί να κάνει CaniCross . Όλα τα σκυλιά αγαπούν να τρέχουν δίπλα στον άνθρωπό τους και να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Η ευκαιρία για τον και τον σκύλο του, είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το CaniCross δημιουργήθηκε στην Ελλάδα από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη πείρα στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων, και βραβευμένους, παγκοσμίως, εκπαιδευτές σκύλων.

Το CaniCross Greece πλέον είναι γεγονός και ξεκινάει το 2019 με μια σειρά 8-9 αγώνων σε τοποθεσίες της ηπειρωτικής χώρας τουριστικού ενδιαφέροντος. Οι αγώνες στην αρχή, θα είναι μικρών αποστάσεων 3km έως 8km, για την προσαρμογή των αθλητών και σκύλων. Οι αγώνες μπορούν να φθάσουν έως και 100km , όπως γίνεται και στο εξωτερικό.

Στόχος της ομάδας είναι η ένταξη στο International CaniCross Federation, ο οποίος θα εντάξει κάποιους από τους αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η ένταξη αυτή έχει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω προσέλευσης ξένων αθλητών αλλά και την προβολής της χώρας μας προς το εξωτερικό.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Μάρτιος – Μαϊος
• 31.03.2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ (Sport & Fun)
• 21.04.2019 ATTIKH Λίμνη Μαραθώνα (Sport & Fun)
• 05.05.2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ωραιόκαστρο (Sport & Fun)

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Μάρτιος – Μαϊος
• ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ Σειχ Σου (Sport & Fun)
• ATTIKH Δάσος Σχοινιά (Sport & Fun)
• ΠΗΛΙΟ Πορταριά (Sport & Fun)
• ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ Μετέωρα (Sport & Fun)
• ΙΩΑΝΝΙΝΑ Περιαστικό δάσος Φρόντζου (Sport & Fun)
• ΔΡΑΜΑ Παρανέστι Νέστος (Sport & Fun)

 

Για περισσότερες πληροφορίες : www.canicross.gr/

Κοινοποίηση:
Tags: