14 Απριλίου, 2020

Ο κορωνοϊός φανέρωσε την άλλη πλευρά της Μυκόνου – Τι άλλαξε στο νησί των ανέμων [εικόνες]

Το νησί της Μυκόνου έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, ενώ οι ειδυλλιακές παραλίες της και η εκπληκτική θέα στη θάλασσα προσφέρουν μια πραγματικά ρομαντική απόδραση.

Βέβαια όλα αυτά την εποχή του κορωνοϊού δεν μπορούμε να τα απολαύσουμε, τουλάχιστον όχι ακόμα. Τα στενά δρομάκια του νησιού αλλά και οι παραλίες, που άλλοτε θα έσφυζαν από κόσμο, είναι άδεια καθώς βρίσκονται σε ισχύ τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αποφυγή εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στις παραλίες λοιπόν τη θέση των ανθρώπων πήραν τα ζώα και πιο συγκεκριμένα οι αγελάδες… Οι φωτογραφίες που καταφθάνουν από τη Μύκονο και τις οποίες δημοσίευσε η ομάδα Mykonos News, στο Facebook απεικονίζουν μία άλλη πλευρά του νησιού που σίγουρα δεν την έχουμε συνηθίσει.

Ο κορωνοϊός φανέρωσε την άλλη πλευρά της Μυκόνου - Τι άλλαξε στο νησί των ανέμων [εικόνες] 

Οι αγαπημένες λοιπόν σε όλους μας αγελάδες βολτάρουν στην παραλία του Αγίου Σώστη ανενόχλητες, απολαμβάνοντας την αλμύρα της θάλασσας και τον ήλιο.

Εικόνες που αποδεικνύουν ότι όταν… «φεύγει» ο άνθρωπος, η φύση και η πανίδα επανέρχονται και μας προσφέρουν μία άλλη διάσταση πιο αυθεντική!

Κοινοποίηση:
Tags: