2 Μαρτίου, 2017

Ο Μπάμπης με τ’ όνομα! Το λαμπραντόρ που όλοι ονειρεύονται! (ΦΩΤΟ)

Το χρυσό και στιλπνό του τρίχωμα θα σας συνεπάρει. Ο μειώδης σωματότυπος του θα σας σαγηνεύσει. Εκείνο όμως που θα σας κλέψει την καρδιά είναι… ο μοναδικός του χαρακτήρας! Τον λένε Μπάμπη και όπου και αν βρεθεί κλέβει την παράσταση! Αναρωτιέστε γιατί; Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε…

Με την πρώτη ματιά μπορεί και να κάνετε ένα βήμα πίσω! Ο Μπάμπης είναι λαμπραντόρ 4 ετών και τον λες και… γίγαντα του είδους! Είναι στιβαρός και ογκώδης, όμως αυτή είναι η πρώτη εικόνα…

Όταν πλησιάσεις θα σε κοιτάξει με το διερευνητικό του βλέμμα, ίσως γύρει και το κεφάλι του προς τα δεξία ή τα αριστερά, αμέσως μετά όμως…

3kouklos

Το παιδί θα βγει από μέσα του, είναι έμφυτο και δεν μπορεί να αλλάξει! Έχει καρδιά πιο τρυφερή και από μαρουλιού, όπως λέει και το λαϊκό άσμα, ακόμα και αν δεν είναι αυτές οι μουσικές του προτιμήσεις! Θα σε πλησιάσει κουνώντας πέρα δώθε την κορμοστασιά του και τελικά θα βρεθεί ανάσκελα ζητιανεύοντας – με όλη του την αρχοντιά – τα χάδια σου!

00

Είναι ένας κύριος με τα όλα του! Αν δεν του πας και τις παντόφλες μόλις γυρίσει από την καθιερωμένη πρωινή του βόλτα, μπορεί να σε σπρώξει 110 φορές για να τον πάρεις αγκαλιά – αντί για 115, έτσι για εκδίκηση! Όσο για το χρώμα της παντόφλας μην δίνετε σημασία, εκείνος προτιμάει το bleu nuit αλλά η καλή του ανατροφή, δεν επιτρέπει γκρίνιες, βολεύεται και με τις παντόφλες της μαμάς της οικογένειας…

4

Όπως όλα τα παιδιά έτσι και ο αγαθός μας γίγαντας λατρεύει τα γλυκά! Όχι δεν του δίνουμε, αλλά αυτό το βλέμμα… είναι όλα τα λεφτά!

000

Για να δείτε ότι είναι από σπίτι, ο Μπάμπης, σαν σωστό αρσενικό λατρεύει την καλή κουζίνα! Είναι πάντα έτοιμος να… καταβροχθίσει τα πάντα και να γυαλίσει όλες τις κατσαρόλες ό, τι και αν αυτές περιέχουν!

4b

Και επειδή βρίσκεται και σε ηλικία… γάμου, ο νεαρός κρατάει τη φόρμα του με καθημερινούς περιπάτους, ελαφρύ τζόκινγκ στη φύση και πολύ παιχνίδι! Κορίτσια… ο Μπάμπης!

1babis

VOUNO

Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Γυμνασμένος, από σπίτι, με καλή ανατροφή, καλοφαγάς και… αγαπησιάρης! Δεν θα ξεχάσει ποτέ να σας πει “Σ’αγαπώ!” και δεν μιλάμε μόνο για του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά κάθε πρωί, κάθε στιγμή, με κάθε βλέμμα!

valentine

Και κάπως έτσι γίνεται ο ήρωας μας!

batman

Μια φάτσα για πολλά φιλιά, πείτε μας ειλικρινά, ποιος μπορεί να αντισταθεί;

6

Μιλάμε για μεγάλο τυπά!

typas

Το βασικότερο όμως… ο Μπάμπης δεν είναι ένας απλός σκύλος! Ο Μπάμπης όταν σε κοιτάζει στα μάτια ξέρει τι σκέφτεσαι, όταν τον αγκαλιάζεις ξέρει τι νιώθεις και όταν τον χρειάζεσαι είναι πάντα εκεί – ακόμα και αν δεν το χρειάζεσαι είναι εκεί βέβαια – σε κάθε περίπτωση, ο Μπάμπης είναι εκεί για τον καλύτερο του φίλο, γιατί ο Μπάμπης είναι οικογένεια!

babis

Από την πρώτη μέρα και για πάντα!

0

Ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες φωτογραφίες την οικογένεια του Μπάμπη και ευχόμαστε σύντομα να βρεθεί το κορίτσι των ονείρων του!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις δικές σας Φατσούλες της Ημέρας!

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: