9 Μαρτίου, 2017

Ντροπή – Αιχμάλωτη αρκούδα σε show στη Μόσχα ντυμένη κλόουν… (VIDEO)

Στη διάρκεια γυρισμάτων σε τηλεοπτικό στούντιο στη Μόσχα μια αρκούδα επιτέθηκε σε νεαρή δημοσιογράφο της εκπομπής του ρωσικού Pro Lubov.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να ξαναδούμε το περιστατικό και κοιτάζοντας το βίντεο να καταλάβουμε τι έχει γίνει στην πραγματικότητα.

Βλέπουμε ένα άγριο ζώο, το οποίο ζει στην αιχμαλωσία και είναι ντυμένο σαν κλόουν, να βρίσκεται μέσα σε ένα εντελώς ξένο για αυτό περιβάλλον.

Μόλις η γυναίκα πλησίασε το ζώο την ώρα που το τάιζε ο εκπαιδευτής, δέχτηκε την επίθεση. Η ενέργεια της δημοσιογράφου προκάλεσε την ακαριαία αντίδραση του μεγαλόσωμου ζώου, που άρπαξε τη γυναίκα ρίχνοντας την στο έδαφος.

Αυτό που βλέπουμε στην πραγματικότητα είναι η αντανακλαστική αντίδραση του ζώου να προστατέψει την τροφή του, καθώς πιθανότατα ένιωσε ότι η γυναίκα είναι απειλή.

Η δημοσιογράφος γλίτωσε με λίγες αμυχές, καθώς παρενέβη μέλος του συνεργείου.

Στόχος της αρκούδας δεν ήταν να χτυπήσει την παρουσιάστρια, αλλά να προστατέψει την τροφή της από ένα ξένο σώμα. Όπως θα δείτε μετά από την πράξη “επίθεσης” πηγαίνει δίπλα στον “εκπαιδευτή” της και κάθεται ήσυχα. Μοιάζει εκεί να νιώθει σιγουριά, αφού προφανώς δεν έχει ζήσει ποτέ στο φυσικό της περιβάλλον…

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: