13 Ιουλίου, 2020

Ντελίβερι από λαμπραντόρ στην Κολομβία

Ο Έρως είναι ένα 8χρονο λαμπραντόρ που κάνει ντελίβερι στην επιχείρηση της οικογένειας που τον υιοθέτησε στην πόλη Μεδεγίν, στην Κολομβία. Το λαμπραντόρ ανέλαβε δράση με την κρίση, λόγω του κορονοϊού.

Όταν η Μαρία Μποτέρο άνοιξε το κατάστημα πριν από τέσσερα χρόνια, ο σκύλος άρχισε να συνοδεύει την ίδια και τα παιδιά της όταν έκαναν παραδόσεις.

Μπορεί να μην ξέρει τις οδούς και τις διευθύνσεις για να παραδώσει κάτι σε οποιονδήποτε, όμως θυμάται καλά τα ονόματα των πελατών που τον έχουν ανταμείψει με λιχουδιά.

Και με λίγη εξάσκηση, έμαθε να πηγαίνει στα σπίτια τους, μόνος του.

Η Μαρία αρχικά δεν ήθελε να υιοθετήσουν σκύλο. Ο γιος της όμως την έπεισε και ο Έρως, έγινε το αγαπημένο νέο μέλος της οικογένειας, αλλά και πολύτιμος βοηθός στην επιχείρηση, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια.

Ο οκτάχρονος Έρως, τριγυρίζει στους δρόμους της πόλης αρκετές φορές την ημέρα με ένα καλάθι στο στόμα του, παραδίδοντας λαχανικά, φρούτα και συσκευασμένα τρόφιμα στους πελάτες του μίνι μάρκετ του αφεντικού του.

Η αμοιβή του; Λιχουδιές και αρκετά χάδια!

«Είναι πανέξυπνος σκύλος, ήρεμος, κάνει παραδόσεις κατά τη διάρκεια αυτών των πραγματικά δύσκολων καιρών, τα έχει όλα υπό έλεγχο, όταν τύχει να περάσω από το μαγαζί τον βλέπεις απασχολημένο να κάνει παραδόσεις, είναι ένας υπέροχος σκύλος» αναφέρει η Νόρα Ελένα Χερνάντεζ, μία από τις πελάτισσες του Έρως.

Ο Έρως είναι πλέον, ο σταρ της γειτονιάς.

 

 

Κοινοποίηση:
Tags: