31 Αυγούστου, 2016

“Μου έλειψες τόσο πολύ”… 5χρονο κοριτσάκι ξαναβρίσκει τη γάτα της τρία χρόνια μετά (VIDEO)

Η οικογένεια της 5χρονης Claudia Arnold είχε ένα γάτο που τον έλεγαν Cursor, πριν ακόμα γεννηθεί η Claudia. Όταν γεννήθηκε η μικρή η αγάπη του Cursor προς το μωρό ήταν εμφανής, δεν έφευγε στιγμή από το πλευρό της. Η Claudia και ο Cursor ήταν αχώριστοι, μέχρι που μία μέρα ο γάτος εξαφανίστηκε…

Η μητέρα της Claudia συνειδητοποίησε μετά την εξαφάνιση του Cursor πως η κόρη της δεν μπορούσε να το ξεπεράσει και δεν σταμέτησε επί τρία χρόνια να ψάχνει τις φωτογραφίες αδέσποτων που φιλοξενούνταν σε καταφύγια και να ανεβάζει την φωτογραφία του Cursor σε όλες τις σχετικές σελίδες και σε διάφορους λογαριασμούς στο facebook. Επί τρία ολόκληρα χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει και είχε ζητήσει από όσους γνώριζε να κάνουν το ίδιο, αλλά πληροφορίες για τον Cursor δεν βρέθηκαν ποτέ.

claudia-and-cursor1

Στις 16 Αυγούστου το τμήμα του SPCA στο Nanaimo, την πόλη στην οποία μένουν οι Arnold, δημοσίευσε μία φωτογραφία που έκανε την καρδιά της να σκιρτήσει. Ο δίχρωμος γάτος που απεικόνιζε εμοιαζε πολύ με τον δικό της, αισθανόταν σίγουρη πως είναι αυτός, αλλά δυστυχώς η φωτογραφία δεν ήταν καθαρή. Μερικές μέρες αργότερα το καταφύγιο ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ο ίδιος γάτος έκανε χαρακτηριστικές κινήσεις και η Kara Arnold , βεβαιώθηκε πως επρόκειτο όντως για τον Cursor.

curser-lost-cat-fb-post

claudia-and-cursor3

Επικοινώνησε με το SPCA άμεσα και είπε πως είναι η ιδιοκτήτρια του γάτου και θα ήθελε να πάει με την κόρη της Claudia να τον δουν από κοντά. Αλλά η διαδικασία της επανένωσης των δύο αχώριστων φίλων ήθελε να είναι έκπληξη για την κόρη της. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, πήρε την Claudia και πήγαν στο καταφύγιο.

claudia-and-cursor11

Η μητέρα της ρώτησε την μικρή αν της αρέσουν τα γατάκια και εκείνη απάντησε ότι κάποτε είχε ένα γατάκι. Εκείνη τη στιγμή μία γυναίκα εμφανίστηκε κρατώντας τον Cursor και η μικρή αναγνώρισε αμέσως τον γάτο που λάτρευε, αλλά είχε να δει από τότε που ήταν 2 ετών! “Μου έλειψες τόσο πολύ!” είπε καθώς αγκάλιαζε σφιχτά τον γάτο που νόμιζε πως είχε να δει μόνο 8 μήνες. Η Claudia ευτυχώς ως παιδί δεν έχει ακόμα αντίληψη του πραγματικού χρόνου.

37BEBC9900000578-0-image-a-20_1472637325253

Θα χρειαστεί μία περίοδος αναπροσαρμογής πριν οι Arnold μπορέσουν να υποδεχθούν κανονικά τον Cursor όπως πραγματικά πρέπει ξανά στο σπίτι. Στα τρία χρόνια που πέρασε η οικογένεια απόκτησε ακόμα ένα παιδί και για λίγο καιρό θα πρέπει να προσπαθήσουν να ξαναβρούν τις ισορροπίες. Το σημαντικό είναι πως οι Arnold δεν σταμάτησαν ποτέ να προσπαθούν και να ελπίζουν, μέχρι να ξαναβρούν τον γάτο τους και ο Cursor κατάφερe να ξαναβρεθεί στο σπίτι που τον είχε αγαπήσει τόσο πολύ και να γνωρίσει ακόμα ένα μωρό για να αγαπήσει.

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: GlobalNews

 

Κοινοποίηση:
Tags: