1 Μαρτίου, 2017

Μια συγκινητική ιστορία! Άνδρας μαθαίνει τον λυπηρό λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν κοιμηθεί!

Μερικές φορές, εμείς οι άνθρωποι αποδίδουμε κάποιες παράξενες συμπεριφορές στον καλύτερο μας φίλο απλά στο γεγονός ότι είναι σκύλος.

Σε κάποιες περιπτώσεις όμως η εξήγηση μπορεί να μας σπαράξει την καρδιά. Μια οικογένεια Κινέζων υιοθέτησε ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ από καταφύγιο σκύλων. Ο πανέμορφος σκύλος είχε καλό φαγητό, παιχνίδι και πολλή αγάπη από την οικογένεια. Όμως, όταν έπεφτε η νύχτα, έκανε κάτι παράξενο. Κάθε βράδυ ο σκύλος έμενε ξύπνιος και κοίταζε τον άνθρωπο του μέχρι αυτός να αποκοιμηθεί.

Καθόταν έξω από το υπνοδωμάτιο του πατέρα και τον παρακολουθούσε μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Στην αρχή νόμισαν ότι ο σκύλος δεν είχε ακόμη εξοικειωθεί με το νέο του παντοτινό σπίτι. Πέρασαν όμως αρκετές ημέρες και αυτός συνέχιζε με την ίδια συμπεριφορά. Ακόμη και όταν ο σκύλος ήταν πολύ κουρασμένος από το παιχνίδι όλη την ημέρα, δεν κοιμόταν πριν από τον άνδρα.

2

Η οικογένεια αποφάσισε να πάει τον σκύλο στον κτηνίατρο, αλλά αυτός δεν βρήκε τίποτα από το οποίο να πάσχει. Τότε αποφάσισαν να απευθυνθούν στο καταφύγιο απ’ όπου τον είχαν υιοθετήσει, μήπως και εκεί καταλάβουν τι συνέβαινε και ο σκύλος τους είχε αυτήν την αϋπνία. Όπως ανακάλυψαν, η αιτία ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ζώου.

Ο σκύλος ζούσε σε σπίτι με ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Όταν όμως η γυναίκα έμεινε έγκυος, το ζευγάρι αποφάσισε ότι δεν μπορούσε πια να τον φροντίζει. Έτσι, ο σκύλος κατέληξε στο καταφύγιο. Από τη μια στιγμή στην άλλη το άτυχο πλάσμα, που βρισκόταν σε πλήρη ευτυχία στο σπίτι του, βρέθηκε ξαφνικά σε ένα καταφύγιο, με την οικογένεια του να τον εγκαταλείπει!

katafygio

Θα πρέπει να σπάραξε η καρδιά του όταν κατάλαβε ότι το αφεντικό του τον είχε αφήσει για κάποια άγνωστη αιτία. Έχει τόσο μεγάλο τραύμα από την εγκατάλειψη, που αρνείται να κοιμηθεί πριν από τον ιδιοκτήτη του. Ο τωρινός ιδιοκτήτης του ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε την λυπητερή ιστορία.

Όταν γύρισε σπίτι έβγαλε το φράχτη που βρισκόταν στην είσοδο του υπνοδωματίου του και μετέφερε το κρεβατάκι του σκύλου δίπλα στο δικό του, ελπίζοντας πως αυτό θα του δώσει μια αίσθηση σιγουριάς, ώστε να κοιμάται ήρεμα τα βράδια. Η συγκινητική ιστορία πήρε αμέσως μεγάλη δημοσιότητα, μόλις ο ιδιοκτήτης του την έκανε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriend.gr

Πηγή: tilestwra

Κοινοποίηση:
Tags: