20 Ιανουαρίου, 2017

“Λυπημένοι σκύλοι έξω από μαγαζιά”: Οι φωτογραφίες που έριξαν το διαδίκτυο!

Ένας λογαριασμός στο instagram δείχνει την θλίψη που νιώθουν τα σκυλιά μένοντας έξω από τα μαγαζιά.

Οι ιδιοκτήτες σκύλων γνωρίζουν πολύ καλά πως οι αγαπημένοι τους φίλοι πρέπει να μένουν συνήθως έξω από τα καταστήματα. Γι’ αυτό και όλοι έχουμε την εικόνα ενός σκύλου να είναι δεμένος με λουρί έξω από την πόρτα ενός καταστήματος.

Όμως έχετε προσέξει τα πρόσωπα αυτών των σκύλων, όσο περιμένουν τους ιδιοκτήτες τους; Αυτό ακριβώς προσδοκά να τονίσει ένας νέος λογαριασμός στο Instagram που λέγεται «Sad dogs outside shops» («Λυπημένα σκυλιά έξω από μαγαζιά»).

Ο λογαριασμός ξεκίνησε από έναν άνδρα που ζει στην Αυστραλία και το όνομα του είναι Andy. Για αρκετά χρόνια φρόντιζε να ανεβάζει φωτογραφίες από λυπημένα σκυλιά που περίμεναν δεμένα έξω από τα καταστήματα.

«Ένα πράγμα που παρατήρησα όταν μετακόμισα στην Αυστραλία ήταν ο αριθμός των σκυλιών που είναι δεμένα έξω από τα καταστήματα. Πάντα αγαπούσα τα σκυλιά και μου άρεσε να τα χαϊδεύω για να τους φτιάξω την διάθεση, οπότε όταν τα έβλεπα σκεφτόμουν ότι θα άρεσε και σε άλλους ανθρώπους να τα βλέπουν διαδικτυακά», δήλωσε στο Mashable.

Μπορείτε να στέλνετε κι εσείς την δική σας φωτογραφία με λυπημένα σκυλιά που σας ραγίζουν την καρδιά. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Instagram, ένα όμορφο αφιέρωμα στην αφοσίωση των σκύλων, συγκινεί όλους τους ζωόφιλους και μη.

1

2

3

4

5

6

7

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: fumara.gr

Κοινοποίηση:
Tags: