13 Σεπτεμβρίου, 2016

Λούσυ, κορίτσι για σπίτι!

Η Λούσυ είναι μία μικρή κυρία 7 μηνών με ένα κορμάκι μόλις 13 κιλάκια. Θα παραμείνει μεσαίου μεγέθους και δεν θα μεγαλώσει πολύ περισσότερο. Είναι ένα κορίτσι με τρόπους, αγωγή και καλή συμπεριφορά. Όλα τα χαρακτηριστικά μίας μικρής αριστοκράτισσας που δεν την νοιάζουν τα λεφτά!

Η Λούσυ είναι ένα κορίτσι για σπίτι! Αν και έχει όλα εκείνα τα στοιχεία της Λαίδης, δεν την νοιάζουν τα μεγαλεία, βολεύεται και με τα λίγα, αρκεί να υπάρχει αγάπη! Βρέθηκε με ασιτία σε κάδο σκουπιδιών μαζί με τα αδερφάκια της, σε ηλικία μόλις 2 μηνών. Σήμερα έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της και είναι ένα χαρούμενο και γελαστό κορίτσι, πολύ κοινωνικό με αγάπη στα ταξίδια με αυτοκίνητο, τα άλλα ζώα και τους ανθρώπους.

Clipboard

Στην γειτονιά της κανείς δεν εκτιμάει την ομορφιά της και βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Αυτό όμως δεν την έχει επηρεάσει αρνητικά, οι αντιξοότητες της ζωής της την έχουν κάνει δυνατή και πάντα βρίσκει τρόπο να παραμένει αισιόδοξη, είναι η όμορφη πλευρά της ζωής και αν την δεις σίγουρα θα την ερωτευτείς! Είναι τσαχπίνα, χαδιάρα και υπάκουη, το τέλειο παρεάκι!

Είναι υγιέστατη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη με ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας. Θα δοθεί με ηλεκτρονικό τσιπ σήμανσης και συμβόλαιο υιοθεσίας

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2262302450 – 6974104174, Τζωρτζίνα (Δήλεσι Βοιωτίας)

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: