5 Αυγούστου, 2020

Λάρισα: 19χρονος φοιτητής άφησε το σκύλο του και πήγε διακοπές. Τον ειδοποίησαν πως πέθανe

 

Ένας 19χρονος φοιτητής, άφησε φαγητό και νερό στο σκύλο του και έφυγε για διακοπές στο πατρικό του στη νησιωτική Ελλάδα. Τον κάλεσε όμως το ιδιοκτήτης του σπιτιού του, να επιστρέψει εσπευσμένα στη Λάρισα, καθώς το κατοικίδιο του πέθανε.

Μετά από διαμαρτυρίες γειτόνων για δυσο­σμία που προερχόταν από το διαμέρισμα του 19χρονου, ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος άνοιξε την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Το άτυχο σκυλί του φοιτητή ήταν νεκρό μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα.

Ο 19χρονos ζει στη Λάρισα λόγω σπουδών, αλλά αυτές τις ημέρες πήγε στη γενέτειρά του, στη νησιωτική Ελλάδα. O νεαρός φοιτητής άφησε τροφή και νε­ρό στον σκύλο του. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, το σκυλί πέθανε επειδή ήταν άρρωστο και όχι λόγω ασιτίας.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, που σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του νόμου περί κανόνων ευζωίας των ζώων συντροφιάς.

Ο φοιτητής κλήθηκε χθες να επιστρέφει στη Λάρισα κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει άμεσα με αφορμή τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών γραμμών, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκαν επίσης οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να βρεθεί τρόπος έτσι ώστε να απομακρυνθεί άμεσα το νε­κρό σκυλί από το διαμέρισμα.

 

Κοινοποίηση:
Tags: