7 Ιουλίου, 2020

Κουταβάκι επί 2 ώρες έκλαιγε “εγκλωβισμένο” σε αποχέτευση – Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα είχε συμβεί!

Χειροκροτήματα και επευφημίες για τους άνδρες της Πυροσβεστικής που αποδεικνύουν περίτρανα ότι αφοσιωμένοι στο καθήκον τους, προσφέρουν την βοήθειά τους όχι μόνο σε ανθρώπους που τους που βρίσκονται σε κίνδυνο αλλά και σε όλα τα πλάσματα της φύσης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, κάτοικοι της Βόνης του Ηρακλείου και μέλη της Ζωόφιλης Δράσης, κάλεσαν την άνδρες της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν ένα κουτάβι το οποίο είχε πέσει σε αποχέτευση ενός παλιού οικήματος και έκλαιγε επί δύο μέρες.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής, έσκαψαν την τρύπα από την οποία είχε πέσει το άτυχο ζώο και ένας από αυτούς κατάφερε να το πιάσει με ειδικό κοντάρι με θηλιά.
Οι πυροσβέστες ονόμασαν το κουταβάκι «Νίκη» συμβολικά αφού η αποστολή εξετελέσθη! Μια ιστορία που μας έφερε στο μυαλό και την αντίστοιχη με 8 εγκλωβισμένα κουταβάκια.

Είδε δύο μαύρες σκιές στη μέση του δρόμου και σταμάτησε με κάμερα…Όταν κατάλαβε τι ήταν πάγωσε!
Αυτός ο νέος άνδρας ταξίδευε με το αυτοκίνητό του όταν είδε δύο σκιές μέσα στην μέση του δρόμου. Τότε κατέβηκε και το τράβηξε με κάμερα. Αυτή η συνάντηση ήταν γραμμένη στη μοίρα του να γίνει…

Για τους νεαρούς Αμερικανούς το ταξίδι με αυτοκίνητο αποτελεί κάτι σαν ιεροτελεστία. Η εμπειρία αυτή επηρεάζει σημαντικά την κατεύθυνση που παίρνει η ζωή τους. Πράγματι, η ζωή ενός νεαρού άντρα άλλαξε για πάντα όταν ξεκίνησε ένα ταξίδι μόνος του στον αμερικανικό νότο.
Ο Τζόρνταν Καχάνα διέσχιζε την Αριζόνα κατευθυνόμενος στο Grand Canyon, όταν παρατήρησε μια μαύρη σκιά που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο του. Έκανε ελιγμό και σταμάτησε. Όταν βγήκε για να κοιτάξει καλύτερα, συνειδητοποίησε τι ήταν. «Δεν θα πιστέψετε τι βρήκα στη μέση του δρόμου!», είπε.

Όταν η δουλειά του Τζόρνταν έκλεισε τον Δεκέμβριο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, εκείνος αποφάσισε να πάρει τους δρόμους για κάνα δυο εβδομάδες. Ξεκινώντας από το Λος Άντζελες, σχεδίαζε να επισκεφτεί μερικά εθνικά πάρκα. Το πρώτο ήταν το Grand Canyon!

Στη μέση του πουθενά στην Αριζόνα βρήκε δυο μαύρες σκιές σε έναν έρημο αυτοκινητόδρομο. Όταν συνειδητοποίησε τι ήταν, σταμάτησε και τις κυνήγησε. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε μια 53χρονη, το οποίο θα σας σοκάρει.
Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτά τα πλασματάκια τριγυρνούσαν στην μέση του πουθενά! Τα κυνήγησε, αλλά τα κουταβάκια αποφάσισαν να ξεφύγουν.Ευτυχώς, τα κουταβάκια κατάλαβαν ότι ο Τζόρνταν δεν θα τους έκανε κακό και σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου. Κουνούσαν ακόμη και τις ουρές τους όταν ο Τζόρνταν τα πήρε στην αγκαλιά του! Παρ’όλο που τα μόλις 8 εβδομάδων κουταβάκια δεν μπορούσαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, ο Τζόρνταν τους μιλούσε, σαν να μπορούσαν να του πουν την συναρπαστική ιστορία τους:«Ποια είναι η ιστορία σας; Ποιοι είστε;»

Παρ’όλο που δεν θα μάθουμε ποτέ για ποιο λόγο εγκαταλείφθηκαν οι σκύλοι στη μέση της ερήμου, αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα μπορούσε να τους είχε χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο.Ήταν πολύ τυχεροί που τους έσωσε ο Τζόρνταν εκείνη την στιγμή! Αλλά δεν ήξεραν τι τους περίμενε στην επόμενη πόλη.Τα κουταβάκια δεν πεινούσαν, άρα είναι άξιο απορίας το πώς κατέληξαν εκεί. Η επόμενη στάση τους ήταν το Page Animal Hospital. Ο Τζόρνταν αποφάσισε να πάρει τα σκυλάκια μαζί του στο σπίτι!

Έτσι, τα πήγε στον κτηνίατρο, όπου ήπιαν νερό, έφαγαν, καθαρίστηκαν και ετοιμάστηκαν για τον πρώτο γύρο εμβολιασμού.Μετά από αυτό, ο κτηνίατρος τον ενημέρωσε ότι τα κουταβάκια ήταν μίξη Border collie. Κατά τύχη ο Τζόρνταν είχε απορρίψει τον Νοέμβριο την ιδέα να πάρει ένα husky. Το σύμπαν μάλλον σχεδίαζε κάτι καλύτερο για εκείνον!

Ονόμασε τα κουταβάκια Sedona και Zeus και είναι πλέον κομμάτι του. Όχι μόνο τα έσωσε, αλλά αποφάσισε και να τα υιοθετήσει.Πλέον ταξιδεύουν όλοι μαζί και επισκέπτονται απίθανα μέρη. Ο Τζόρνταν κοινοποιεί φωτογραφίες της παρέας του στο Instagram του. Ο κόσμος πραγματικά δεν χορταίνει τα κουταβάκια και την απίστευτη ιστορία τους!

Δείτε στο βίντεο την απίστευτη διάσωση τους. Είναι τόσο γλυκά!

Κοινοποίηση:
Tags: