9 Ιανουαρίου, 2017

Κοιμούνται παντού! Γάτες που διαλέγουν τα πιο περίεργα σημεία για… ύπνο! (ΦΩΤΟ)

Είναι αξιολάτρευτες και οι καλύτερες σύντροφοι για όσους αγαπούν… τον ύπνο. Μαζί τους θα ανακλύψετε τι πραγματικά σημαίνει να κοιμάσαι παντου! Κυριολεκτικά όμως. Δεν βρίσκουν εμπόδια μπροστά στη νύστα, βολεύονται στα πιο απίθανα σημεία. Αν δείτε, ίσως και να μας πιστέψετε…

Όσο πιο μικροί είμαστε φυσικά τόσο πιο εύκολο είναι να μας πάρει ο ύπνος παντού. Είναι κουραστικό άλλωστε κι αυτό το πράγμα συνέχεια, παιχνίδι, γάλα, παιχνίδι, χάδια και πάλι γάλα… δεν βρίσκεται;

1

Όμως, όσο πιο μικροί τόσο πιο εύκολο να μας κουβαλάνε! Οπότε ό,τι ώρα κι αν θέλουμε κοιμόμαστε, άφοβα και χωρίς άγχος, όπως τότε που οι γονείς έτρωγαν στην ταβέρνα και τα παιδιά κοιμόντουσαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Θυμάστε; Έτσι και το τσεπάκι κρεβατάκι κάνει άψογα τη δουλειά του!

2

Πάντα όταν υπάρχει παρέα, είναι καλύτερα και φυσικά, πιο βολικά! Τουλάχιστον για τον έναν από τους δύο… Ο ένας κάνει το στήριγμα και ο άλλος αράζει και απολαμβάνει άρχοντας τον ύπνο του. Εδώ βλέπουμε τον φίλο μαξιλάρι και τον φίλο βασιλιά του ύπνου να βλέπει το 10ο όνειρο ανενόχλητος!

4

Με προσοχή πριν κλείσετε την κούτα κοιτάξτε καλύτερα τι έχετε πακετάρει. Ακόμα και αν έχει σχήμα τετράγωνο, κρύβει αυτιά, ουρά και μουστάκια! Αυτό θα πει καμουφλάζ!

5

Δεν είναι και όλοι τόσο χαλαροί φυσικά. Υπάρχουν και οι γάτοι που θέλουν μέχρι τελευταία στιγμή να κάνουν το ακροβατικό τους βρε παιδί μου, την βραδυνή τους άσκηση, όμως δεν έχουν υπολογίσει την κούραση τους και τους παίρνει ο ύπνος σε σημεία που μάλλον δεν θα έχουν ευχάριστο ξύπνημα…

6

Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν και οι περιπτώσεις, όπως της επόμενης γάτας, που δεν υπάρχει τρίποτα να χαλάσει την ηρεμία τους! Είναι τόσο χαλαρές, νιώθουν απίστευτη ασφάλεια και λατρέυουν τα μαλακά μαξιλάρια. Κυριολεκτικά… λιώνουν!

7

Όμως, θαυμάζουμε και τους ευπροσάρμοστους! Εκείνους που δεν έχουν μαξιλάρι, όμως θα βρουν τη λύση τους, ακόμα και αν είναι πίσω από τα κάγκελα του… παραθύρου!

8

Σας έχει πιάσει φτέρνισμα και θέλετε χαρτομάντηλο; Την πατήσατε! Βρήκε χώρο ο μικρός και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα! Χαρτομάντηλα απαλά και μαλακά δεν θέλατε; Ορίστε, έτοιμο το κρεβατάκι!

9

Μεζεδάκι είπατε; Έτοιμα και λαχταριστά χνουδομπαλάκια στο πιάτο. Κι όμως κοιμούνται και δεν πιάνονται. Απίστευτο. Μόνος εμείς πρέπει να γυρίζουμε δέκα φορές πλευρό γιατί πονάνε τα κόκκαλά μας. Πανέμορφα πλάσματα που μας εκπλήσσουν καθημερινά!

3

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: Bored Panda

Κοινοποίηση:
Tags: