29 Ιουλίου, 2016

Και σου έκανε ένα μαλλί…! 16 φωτογραφίες πριν και μετά το κομμωτήριο σκύλων (ΑΣΤΕΙΕΣ ΦΩΤΟ)

Και ο σκύλος το θέλει το beaute του! Χρειάζεται μια στο τόσο να καθήσει αναπαυτικά και να τον “κακομάθουν” με λίγη στοργή και φροντίδα. Οι νέες τάσεις της μόδας στα μαλλιά δεν είναι προνόμιο μόνο των γυναικών!

Η φωτογράφος ζώων Grace Chon – μια εξαιρετικά δύσκολη ειδικότητα στην τέχνη της φωτογραφίας – κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή φωτογραφιών από φρεσκοκουρεμένους σκύλους με ονομασία ΗΑΙΡΥ. “Πάντα έβρισκα τις φωτογραφίες πριν και μετά το grooming πολύ αστείες. Είχα την ιδέα να κάνω μια φωτογράφηση που να δείχνει τις extreme μεταμόρφωσεις. Συνήθως δεν καταλαβαίνεις πως είναι ο ίδιος σκύλος” λέει η Grace η οποία έπεισε τους ιδιοκτήτες ζώων να αφήσουν τους σκύλους τους ακούρευτους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ούτως ώστε να δείχνουν πραγματικά ατημέλητοι.

Στο φωτογραφικό της album αποτυπώνεται μια εμπειρία χαλάρωσης και απόλαυσης από την ημέρα στο κομμωτήριο και η καλή διάθεση στην οποία ήταν μετά τα συμπαθέστατα μικρά σκυλάκια, που είχαν αρχίσει να δέιχνουν σαν μεγάλες τριχόμπαλες

Όλα τα σκυλάκια του album κουρευτηκαν με το χέρι και χρειάστηκαν ώρες από τους επαγγελματίες groomer που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή. Όλα τα κουρέματα-hairstyle είναι Ιαπωνικής έμπνευσης και αποτυπώνουν το street style των νεαρών Ιαπώνων, σε μεγάλο βαθμό επηρρεασμένο από τα manga cartoon.

Η φωτογράφηση έγινε στο πολυτελές σαλόνι περιποίησης Healthy Spot στο Λος Άντζελες, και όλοι οι groomer είχαν διδαχθεί τις συγκεκριμένες τεχνικές από Ιάπωνες σπεσιαλίστες του είδους. Γιατί και ο σκύλος το θέλει το spa του!

Clipboard

To μανεκέν Biggie ποζάρει με μία δημιουργία της Cameron Adkins που θα… κουρευτεί πολύ τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016

 

Clipboardrocco

Αεροδυναμική εμφάνιση με κοκκόρι για το μοντέλο Rocco, της δημιουργού Patricia Sugihara

 

Clipboard

Δεν είναι σφουγγαρίστρα, δεν είναι παρκετέζα, είναι ο Herman από τα χεράκια της Cindy Reyes

 

reider koko fukaya

Νεανικό στυλ και άποψη για τον Reider από την groomer Koko Fukaya

 

lana

Η Lana πριν και μετά την ηλεκτροπλ…συγγνώμη grooming! Άλλη μια δημιουργία της hairstylist Koko Fukaya

 

Clipboard

Μια δημιουργία της Donna Owens για το κεφαλάκι της Athena… Επιρροές από την εποχή της disco αναμφίβολα…

 

Clipboard

Ο Teddy… Μεγάλη έκπληξη όταν είδε την εικόνα του στον καθρέφτη! Κέφια είχε η Donna Owens εκείνη την ημέρα μου φαίνεται…

 

yuki alyson

Κόσμο ακούω και κόσμο δεν βλέπω – Miracolo-miracolo… Εκτός από trendy κούρεμα βλέπει και κόσμο πλέον η Yuki, από τα χεράκια της Alyson Ogimachi

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: