4 Φεβρουαρίου, 2020

ΗΠΑ: Η “χειρότερη γάτα” του κόσμου επιτέλους βρήκε σπίτι (φώτο)

Αυτή η γάτα κατάφερε να βρει επιτέλους οικογένεια, παρά τις πάμπολλες ιδιοτροπίες της που δεν πτόησαν τους νέους κηδεμόνες της. 

Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στη Βόρεια Καρολίνα, όπου βρίσκονταν η Περντίτα, ανακοίνωσε μέσω Facebook την είδηση. Η ανάρτηση έγινε viral.

Ο χαρακτηρισμός της «χειρότερης γάτας του κόσμου»

Το καταφύγιο εξήγησε σε ανάρτηση για την υιοθεσία της τους λόγους για τους οποίους της απέδωσε τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

Οι ιδιαιτερότητες της Περντίτα είναι ότι μισεί τις ταινίες Ντίσνεϊ, τους σκύλους, τα παιδιά, τις αγκαλιές τα Χριστούγεννα και οτιδήποτε φέρει το χρώμα ροζ. Ως εκ τούτου, η οικογένεια που θα την φιλοξενούσε θα έπρεπε να διαθέτει σθένος και υπομονή.

Η επικεφαλής του καταφυγίου εξήγησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι η Περντίτα το ένα λεπτό σε θέλει και το επόμενο το έχει ξεπεράσει. Όμως παραδέχθηκε ότι «οπωσδήποτε σε κάνει να γελάς».

Παρά τα όχι και τόσο κολακευτικά λόγια, το καταφύγιο δέχθηκε 175 αιτήσεις για την υιοθεσία. Εξ’ αυτών, 10 υποψήφιες οικογένειες κλήθηκαν για συνέντευξη και γνωριμία με την Περντίτα. Στο τέλος η ίδια η γάτα επέλεξε ένα ζευγάρι από το Τενεσί, η οποία τελικά την υιοθέτησε. Όπως ανέφερε το καταφύγιο έδειχνε λιγότερο εκνευρισμένη μαζί τους.

Κοινοποίηση:
Tags: