4 Σεπτεμβρίου, 2016

Ειδικά “Σώματα ασφαλείας” ! Γιατί βγήκαν από τα ρούχα τους; (ΦΩΤΟ)

Κάνει ζέστη ακόμα ή εμείς περιμένουμε ανυπόμονα αυτό το ημερολόγιο; Το διαφορετικό ημερολόγιο των πυροσβέστων, αστυνομικων και βετεράνων του Αμερικανικού Στρατού, το 2017 θα έχει ως στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τα αδέσποτα ζώα και την προώθηση της υιοθεσίας.

Θεσμός εδώ και τουλάχιστον τρεις δεκαετίες θεωρούνται στην Αμερική τα ημερολόγια τοίχου που ποζάρουν πυροσβέστες, αστυνομικοί ή και βετεράνοι του Αμερικανικού Στρατού. Σχεδόν κάθε υπηρεσία που σέβεται τον εαυτό της, το έργο της και τις… κυρίες, κυκλοφορεί ένα ημερολόγιο, συνήθως για ενίσχυση των εσόδων διαφόρων συλλόγων ή της κοινότητας.

101

Ιανουάριος! Καλό χρόνο να ΄χουμε κορίτσια!

Οι πιο ευειδείς νέοι των σωμάτων ασφαλείας επιδεικνύουν καλογυμνασμένα σώματα και αστραφτερά χαμόγελα και κρέμονται “στα μανταλάκια”. Στο Τέξας φέτος επέλεξαν τα έσοδα να διατεθούν για την διάσωση ζώων σε τοπικά καταφύγια και την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων.

102

Φεβρουάριος. Μάλλον ευθύνεται το φαινόμενο του θερμοκηπίου γιατί ο μήνας ανεβάζει επικίνδυνα θερμοκρασίες

Στο ημερολόγιο που θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, 12 κύριοι απ΄όλη την πολιτεία φωτογραφήθηκαν με ζώα που φιλοξενούνται από τοπικές οργανώσεις διάσωσης και κατάφεραν πριν ακόμα “ανάψουν” στις κυρίες την διάθεση για… υιοθεσίες, να βρουν σπίτια σε αρκετά από τα ζώα που φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

103

Μάρτιος! Θα ΄ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη…

Το ημερολόγιο που φέρει τον τίτλο “Heartthrobs and Hound Dogs” θα πωλείται από την ερχόμενη εβδομάδα και 6 συνολικά καταφύγια θα ενισχύσουν σημαντικά τα έσοδά τους για φέτος.

104

Δεκέμβριος… Καλά χριστούγεννα! Άγιε Βασίλη μου φέτος ήμουν πολύ καλό κορίτσι!

Ναι, κυρίες μου το “οφθαλμόλουτρο” στο Τέξας για φέτος έχει θέσει υψηλά τα στάνταρντ… Το θέμα είναι “φλέγον” και ο φετινός χειμώνας προβλέπεται “καυτός”. Τα ζώα των καταφυγίων, πολλές φορές, θεωρούνται ως προβληματικά ή προσπερνόνται λόγω ηλικίας. Ωστόσο αυτά τα παλληκάρια προτάσσουν τα στήθη τους για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία!

106

Αύγουστος! Έριξε πάνω του έναν πρόχειρο σκύλο και βγήκε…

Κάθε μήνας για το 2017 θα είναι μήνας ευαισθησίας για την υιοθεσία και τα αδέσποτα ζώα της πολιτείας του Τέξας. Ευτυχώς που υπάρχουν αυτά τα “σώματα ασφαλείας” για να τα προστατεύουν…

cover

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

 

 

 

Κοινοποίηση:
Tags: