19 Ιουνίου, 2020

Ιαπωνία: Αεροδρόμιο έφτιαξε τουαλέτα για σκύλους που έχει και ντουσιέρες

Στις 24 Ιουλίου 2020 θα ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι οποίοι, όπως ξέρουμε, θα γίνουν αυτή τη φορά στην Ιαπωνία. Η αρμόδια υπουργός της χώρας Σέικο Χασιμότο δήλωσε ότι, παρά την εξάπλωση του κορονοϊού, οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά. Βέβαια μέχρι τότε πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν καθώς η επιδημία συνεχίζει να είναι σε έξαρση.

Τα έργα που έγιναν λόγω των αγώνων είναι πολλά. Οι Γιαπωνέζοι είναι γνωστό ότι είναι ένα βήμα πιο μπροστά από όλους τόσο στην τεχνολογία όσο και στους άλλους τομείς, και αυτό είναι κάτι που το αποδεικνύουν καθημερινά.

Η πρωτότυπη τουαλέτα για σκύλους στο αεροδρόμιο της Οσάκα, η οποία λειτουργεί ήδη από το Φεβρουάριο, είναι ένα από αυτά τα έργα. Δεν είναι λίγοι πλέον αυτοί που ταξιδεύουν μαζί με τα κατοικίδιά τους. Στα αεροδρόμια μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις αρκετές ώρες. Τι γίνεται στην περίπτωση που ο σκυλάκος σου θέλει να κάνει την ανάγκη του; Οι Ιάπωνες έδωσαν τη λύση. Μια πρωτότυπη σκυλο-τουαλέτα, που περιλαμβάνει και ντους, είναι εκεί στη διάθεσή του. Η τουαλέτα μάλιστα είναι και αυτο-καθαριζόμενη.

 

Πηγή: CNN

Κοινοποίηση:
Tags: