18 Μαΐου, 2020

Η viral φωτό του μπουλντόγκ που μελαγχολεί στο μπαλκόνι -Ο σκύλος σε καραντίνα που έλιωσε το Twitter

H Ρασίντα Έλις είναι μία 38χρονη σχεδιάστρια κουστουμιών από την Ατλάντα, η οποία κατά τη διάρκεια της καραντίνας  δημιουργεί ρούχα για να πουλήσει online, έχοντας για συντροφιά τον σκύλο της, ένα αγγλικό μπουλντόγκ 3 ετών, τον Poppa.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους, έτσι και για τους σκύλους η καθημερινότητα σε καραντίνα δεν είναι ευχάριστη. «Το δυσάρεστο είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε κοινωνικές αποστάσεις ακόμη και για αυτόν», δήλωσε στο Buzzfeed News η Έλις και συνέχισε αναφερόμενη στην καθημερινότητα του
Poppa όπως αυτή διαμορφώνεται το τελευταίο διάστημα: «Όταν είναι μέσα, απλά περπατά στο αίθριο αναζητώντας ανθρώπους. Κοιμάται περισσότερο. Είναι λίγο νωθρός. Μπορώ να πω ότι δεν είναι τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος όσο συνήθως. Έχει μάλλον κουραστεί να παίζει μόνο μαζί μου».

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του, ο Poppa είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και όταν τη συνοδεύει στα σκηνικά των ταινιών στις οποίες εκείνη εργάζεται, γυρίζει από εδώ και από εκεί για να λάβει τα χάδια από τους ηθοποιούς. Η αγαπημένη του δραστηριότητα όμως είναι να παίζει με τα παιδιά στο κτίριο που ζουν.

Η Έλις μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Twitter και έκτοτε έγινε απόλυτο viral με πλήθος χρηστών, ανάμεσα στους οποίους και αρκετές διασημότητες να τη σχολιάζουν.

Κοινοποίηση:
Tags: