9 Φεβρουαρίου, 2017

Η τραγική ιστορία της Τόρι – Την άφησαν στους -30 επειδή δεν τους άφησαν να την επιβιβάσουν στο αεροπλάνο… (ΦΩΤΟ)

Την άφησαν στους -30 βαθμούς Κελσίου. Όχι στην αυλή του σπιτιού τους, όχι έξω από κάποιο μαγαζί, αλλά… έξω από το αεροδρόμιο. Γιατί; Δεν τους επέτρεψαν να την πάρουν μαζί τους και εκείνοι αποφάσισαν να την αφήσουν στο ρωσικό ψύχος και να πετάξουν ανενόχλητοι για Γερμανία.

Το ζευγάρι, οι Oksana και Alexander Urusov παράτησαν τον σκύλο τους στο αεροδρόμιο Koltsovo στη Ρωσία, αφού δεν πρόλαβαν να φτιάξουν τα απαραίτητα χαρτιά, ώστε να τον πάρουν μαζί τους και η υπηρεσία τους αεροδρόμιο τους απαγόρευσε τη μεταφορά του.

Αφού αποφάσισαν να παρατήσουν την Tori έξω λοιπόν, μετά από 3 ημέρες δεν άντεξε την παγωνιά και από το κρύο έχασε τη ζωή της. Σύμφωνα με το άρθρο της dailymail βρέθηκε σε ένα σημείο του αεροδρομίου που σπάνια περνούσε κόσμος.

xionia

Όταν το ζευγάρι έφτασε στη Γερμανία να δει τα παιδιά του, που έμεναν με τη γιαγιά τους, πέρασαν τρεις μέρες κι έπειτα συνειδητοποίησαν ότι λείπει ο σκύλος, τότε ρώτησαν τους γονείς που βρισκόταν.

Μετά από αυτή την παρατήρηση και την επιμονή των παιδιών η μητέρα έγραψε μια αγγελία: “Ψάχνουμε τον μικρό μας σκύλο, είναι λευκός με λίγο κανελί.” Ενώ συμπλήρωσε: “Τα παιδιά μας δεν σταματάνε να κλαίνε, σας παρακαλώ βοηθήστε μας. Θα δώσουμε και αμοιβή σε όποιον το βρεί. Αναγκαστήκαμε να τον αφήσουμε στο αεροδρόμιο πριν έρθουμε στη Γερμανία να δούμε τα παιδιά μας, λόγω έλλειψης χαρτιών δεν μας άφηναν να τον πάρουμε μαζί μας. “

skylos oikogeneia

Τελικά ο σκύλος βρέθηκε σε ένα σημείο του αεροδρομίου που σπάνια περνάει άνθρωπος. Ο Dmitry Tyukhtin υπεύθυνος του αεροδρομίου ανέφερε ότι δεν πίστευε ότι μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει κάτι τέτοιο. Ενώ τους κατηγόρησε γιατί δεν ζήτησαν βοήθεια από το αεροδρόμιο.

Συμπλήρωσε ότι: “Αν γνωρίζαμε το πρόβλημα, τουλάχιστον ο σκύλος θα ήταν τώρα ζωντανός. Υπήρχε σοβαρή κακοκαιρία εκείνες τις ημέρες. Άφησαν την Τόρι σε ένα σημείο που κανείς δεν την είδε. Αν την άφηναν πιο κοντά ή μέσα στο αεροδρόμιο, θα είχε σωθεί.”

skylos

Το προσωπικό του αεροδρομίου είχε συμβουλεύσει το ζευγάρι να αφήσει τον σκύλο σε κάποιον φίλο ή να καθυστερήσουν την πτήση μία μέρα ώστε να βγάλουν τα απαιτούμενα έγγραφα.

Τότε ο Mr Urusov έφυγε από το αεροδρόμιο με την Τόρι δεμένη με ένα λουρί και γύρισε χωρίς αυτή. Τότε τον ρώτησαν αν κατάφερε να λύσει το ζήτημα και είπε ότι άφησε το σκύλο σε έναν φίλο.

Αφού το γεγονός ήρθε στη δημοσιότητα ξεκίνησε μια δράση κατά του ζευγαριού, όπου χιλιάδες άνθρωποι ζήτησαν από τη δικαιοσύνη να αναλάβει την κατάσταση.

Υπήρξαν διάφορες απόψεις όπως ότι: “Πρέπει κάποιος να τους αφήσει έξω στο κρύο για να καταλάβουν πως ένιωσε ο σκύλος του” ενώ κάποιοι είπαν ότι αυτοί οι γονείς είναι επικίνδυνοι για τα ίδια τα παιδιά τους.

skylos mwro

Σίγουρα θα πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη.Τέτοιου είδους γεγονότα συμβαίνουν καθημερινά και πρέπει να σκεφτούμε ότι η Τόρι είχε τραγικό τέλος επειδή την άφησαν στους -30, το ίδιο και οι σκύλοι βασανίζονται μια ζωή όταν τους παρατάνε στην άκρη του δρόμου, καθώς ζουν πλέον σαν μόνοι και απροστάτευτοι. Δεν είναι μόνο η θερμοκρασία το ζητούμενο εδώ, αλλά η ίδια η πράξη. Είτε στους -30 είτε στους 30 βαθμούς κελσίου, όποιος εγκαταλείπει ένα κατοικίδιο μόνο του το καταδικάζει και μόνος υπεύθυνος είναι ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriend.gr

Πηγή: Dailymail

Κοινοποίηση:
Tags: