15 Ιουλίου, 2020

Η ουρά του Ρόκο σε πρώτο πλάνο σε τηλεδιάσκεψη στη Σκωτία…

 

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο κάνει σήμερα το γύρο του Διαδικτύου, με πρωταγωνιστή το γάτο του βουλευτή του Σκωτσέζικου Εθνικιστικού Κόμματος, Τζον Νίκολστον.

O βουλευτής του Σκωτσέζικου Εθνικιστικού Κόμματος μιλούσε στη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Πολιτισμού, Ψηφιακής Τεχνολογίας, ΜΜΕ και Αθλητισμού ρωτώντας γιατί δεν χρησιμοποιούνται υπότιτλοι σ’ όλα τις παιδικές τηλεοπτικές εκπομπές, όταν εμφανίστηκε η πορτοκαλί φουντωτή ουρά του Ρόκο, στην οθόνη του υπολογιστή του.

Ο 59χρονος βουλευτής συνέχισε να μιλά καθώς η ουρά της γάτας του, ταλαντεύεται μπροστά από την κάμερα αναγκάζοντάς τον τελικά να παρέμβει. «Ζητώ συγνώμη για την ουρά της γάτας μου», λέει προκαλώντας γέλια στους άλλους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη. Και προσπαθεί να συνεχίσει την ομιλία του από το σημείο όπου σταμάτησε. Όμως η γάτα δεν λέει να απομακρυνθεί με τον βουλευτή να προσπαθεί να παραμερίσει μαλακά την ουρά της από το πλάνο, λέγοντας της: «Ρόκο, κατέβασε την ουρά σου», εν μέσω καγχασμών και ξεκαρδιστικών γέλιων καθώς η γάτα εξαφανίζεται τελικά από το πλάνο.

Κοινοποίηση:
Tags: