26 Φεβρουαρίου, 2017

Η φατσούλα της ημέρας! Ο Λίο, ο σκύλος – λιοντάρι που θα σας κλέψει την καρδιά! (ΦΩΤΟ)

Τον λένε Λίο, από το Leon! Ακόμα και αν είναι σκύλος έχει όλα τα χαρακτηριστικά του λιονταριού, πλούσια χαίτη, ρωμαλέο χαρακτήρα, πυγμή και τόλμη!

Μας στείλατε τις φωτογραφίες και εμείς σας φτιάξαμε το δικό σας μοναδικό θέμα για τον υπέροχο και μοναδικό Λίο! Είναι πάντα έτοιμος για βόλτες και περιπάτους, αφού πρώτα βέβαια τον χτενίσουν και τον καλλωπίσουν αναλόγως, άλλωστε ένας κύριος με στυλ, έχει πάντα τη φροντίδα που του αρμόζει!

0

1

3

Ακόμα και αν το DNA των προγόνων του είναι από το Θιβέτ, καθώς πρόκειται για σκύλο ράτσας Σιχ Τσου, ο καλοχτενισμένος Λίο λατρεύει τον ελληνικό ήλιο και μπορεί να… “πίνει τον φραπέ” του για ώρες αραχτός στην καφετέρια της πλατείας, με ιδιαίτερη προτίμηση τις καφετέριες δίπλα στη θάλασσα!

2

4

Και επειδή πρόκειται για έναν σκύλο – λιοντάρι, μάχιμο και ρωμαλέο, δεν μπορεί να βγει τη βόλτα του χωρίς την απαραίτητη παραλλαγή, σωστός κομάντο!

6

7

Ωστόσο, ένας κύριος όπως ο Λίον δεν μπορεί να μην έχει και την ανάλογη παρουσία με το μπλε παπιγιόν για τις δεξιώσεις και τα φιλανθρωπικά – ή φιλοζωικά – γκαλά!

9

Επίσης, το απαραίτητο χτένισμα για διάβασμα και προβολή ταινίας! Κοτσιδάκια για καλύτερη όραση… αλλά και για να δείχνει το βλοσυρό του ύφος!

10

Παρακάτω συνεχίζετε να βλέπετε τον Λίο, μην σας παραπλανεί η μαλλιαρή του όψη!

8

Και κάπως έτσι έφτασε στο σπίτι και τη νέα του οικογένεια πριν μερικά χρόνια, μόλις 2 μηνών! Μια μικρή μαλλιαρή μπαλίτσα!

11

Δείτε φωτογραφίες από περισσότερες Φατσούλες της Ημέρας!

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriened.gr

Κοινοποίηση:
Tags: