12 Σεπτεμβρίου, 2016

Οι αυθόρμητες είναι οι καλύτερες! Χαμόγελα και γκριμάτσες σκύλων σταρ! (ΦΩΤΟ)

Είναι γεννημένοι να ποζάρουν στο φακό και να μας κάνουν να τους αγαπάμε κάθε μέρα όλο και περισσότερο! Μας χαμογελάνε και είναι έτοιμοι για την επόμενη λήψη! Εμείς βεβαίως σαν έμπειροι φωτογράφοι δεν χάνουμε στιγμή. Το αποτέλεσμα φυσικά… απολαυστικό!

Είναι η στιγμή που γυρίζεις σπίτι και έρχεται κατά πάνω σου, σε μυρίζει, σε αγκαλιάζει, η ουρά του σχεδόν ξεκολλάει από τη θέση της και τελικά πέφτει κάτω, γυρίζει ανάσκελα και σου χογελάει δείχνοντας τη χνουδωτή κοιλίτσα που είναι έτοιμη για δεκάδες χάδια! Αυτή είναι η καλύτερη πόζα! Δεν συμφωνείτε;

a

Άσε κάτω το κινητό και χάιδεψε την κοιλιά μου! Τώρα!

Κάποιοι προσπαθούν να το παίξουν συγκρατημένοι, κοιτάζουν όμως όλο σκέρτσο, τελικά ξαπλώνουν, χαμογελάνε, απλώνουν αυτάκια στα πλάγια και είναι έτοιμοι για… χάδια, ποια φωτογραφία; Αφήστε γρήγορα την κάμερα και πιάστε μάγουλα, πόδια και κοιλιά. Γρήγορα!

c

Έλα τώρα, αφού κι εσύ θες να νιώσεις το απαλό μου τρίχωμα, τόση ώρα με χτένιζες χθες, λες κι έχω τη χαίτη λιονταριού… ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Και τώρα πείτε μου πως θα αντισταθείτε σε αυτή την ακομπλεξάριστη μουσούδα, με αυτήν την μοναδική οδοντοστοιχία; Είναι γλύκας, είναι χαρούμενος και θέλει φωτογραφία τώρα! Άλλωστε είναι κενός ο χώρος πάνω στο ζάκι και σκέφτηκε ότι καλύτερο πορτραίτο από το δικό του σίγουρα δεν θα έχετε!

m

Δεν πιστεύω να σχολιάζετε τα δοντάκια μου! Έχω πάρει και βραβείο, το Χαμόγελο της χρονιάς!

Ο επόμενος νεαρός σίγουρα ζήλεψε και αποφάσισε ότι η συγκεκριμένη πόζα θα αναδεικνύει τα φυσικά προσόντα του. Όλοι γνωρίζουν ότι οι σκύλοι με μεγάλα ρουθούνια είναι πανέξυπνοι, πανέμορφοι και ταλαντούχοι! Τι; Όχι;

j

Μέχρι να ανοίξω τα μάτια μου θέλω να έχεις φέρει τη λιχουδιά… αργείς!

Και οι πιο κούταβοι της παρέας δεν πάνε πίσω! Ξαπλώνουν στα αναπαυτικά μαξιλαράκια τους και μας χαρίζουν τις ωραιότερες πόζες τους! Το χαμόγελο αυτό είναι όλα τα λεφτά!

d

Υποθκέθηκεθ παιχνίδι! Άντε! Πάμε; Τώρα; Μήπωθ τώρα;

Ο παιδικός ενθουσιασμός δύσκολο να κρυφτεί και όταν καταγράφεται, το αποτέλεσμα τα σπάει! Ο παρακάτω μικρός, είδε μάλλον κάποιο παιχνίδι και στο ίδιο χέρι τις λιχουδιές του, ενώ ταυτόχρονα σκεφτόταν τη βόλτα που θα πάει, τα χάδια που θα λάβει και τον ύπνο που θα ρίξει στην επιστροφή! Όλα μαζί σε ένα βλέμμα!

e

Σε αγαπώ!

Πως να περιγράψεις την παρακάτω εικόνα, πραγματικά τα λόγια είναι περιττά…

k

Τι θα γίνει με αυτές τις φωτογραφίες, ούτε να κοιμηθούμε δεν μπορούμε πια…

Εδώ μιλάνε οι επαγγελματίες. Τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη, κάθε λήψη είναι μοναδική και το αποτέλεσμα αδιαμφισβήτητο!

b

Ορίστε; Όχι με συγχωρείτε. Εγώ βγάζω μόνο επαγγελματικές.

Σίγουρα το κινητό σας είναι γεμάτο με παρόμοιες φωτογραφίες αν έχετε σκύλο! Μπορεί εμείς να μην τους δείχνουμε τον ενθουσιασμό μας κουνόντας την ουρά που δεν έχουμε, όμως ακόμα και αν εκείνοι δεν το ξέρουν, όταν λείπουμε από το σπίτι τους κουβαλάμε πάντα μαζί μας, πρώτα μέσα μας κι ύστερα σε αυτές τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες που λατρεύουμε να κοιτάζουμε γυρίζοντας από τη δουλειά ή στο διάλειμμα για φαγητό ή οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας!

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: