12 Σεπτεμβρίου, 2016

Φακιδούλης, το πιο λαμπρό αστέρι!

Ο Φακιδούλης, είναι ένας τρίχρονος μπέμπης όλο ζωντάνια. Πέρασε δύσκολα τα πρώτα χρόνια της ζωής του μέσα στην αδιαφορία και την εγκατάλειψη, όμως τώρα τα έχει αφήσει όλα αυτά πίσω του. Μοιράζει αγκαλίτσες, φιλάκια και γλύκες και περιμένει να τον αγαπήσεις και να τον πάρεις κοντά σου!

Είναι τρυφερός και ενεργητικός, ένα μωρό στην καρδιά με το πιο πικάντικο μουτράκι που πάντα χαμογελάει! Ξεπέρασε τραυματισμό και δερματοπάθεια, ακόμα και την κακοποίηση. Για αυτόν τον μπόμπιρα τίποτα δεν έχει σημασία, παρά μόνο η αγάπη και το τώρα.

Clipboard

Χαρίζει όλη του την στοργή στους ανθρώπους, λατρεύει τα μικρά παιδιά και τα πάει καλά με όλα τα ζώα! Τα έχει όλα και παίρνεις μπόνους και τις εκπληκτικές του φακίδες!!! Τι περιμένεις; Η ζωή σου δεν θα είναι πότε τόσο χρωματιστη όσο με τον Φακιδούλη!

Είναι υγιής, εμβολιασμένος και στειρωμένος. Θα δοθεί με τσιπ ηλεκτρονικής σήμανσης, ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας και συμβόλαιο υιοθεσίας. Αυτήν την στιγμή φιλοξενείται προσωρινά και φροντίζεται σε εντελώς ακατάλληλο χώρο. Έχει πολλή αγάπη και χαρά να δώσει και κάθε μέρα θα σε ξυπνάει με ένα πλατύ χαμόγελο! Ψάχνει σπίτι και οικογένεια να τον αγαπάει ή και φιλοξενία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 69375619956980281992 σωματείο Φίλοι Των Ζώων Δράμας

Κοινοποίηση:
Tags: