14 Σεπτεμβρίου, 2016

Έστερ, η ευαίσθητη μποξερίνα με τα λευκά σοσόνια!

Η Έστερ είναι μία εντυπωσιακή κυρία 1,5 έτους και 30 κιλών. Είναι ενά πιστό, ημίαιμο μπόξερ και όπως όλα τα μπόξερ μπορεί να είναι μαχητική και ενεργητική, αλλά και ήρεμη και υπάκουη όταν πρέπει, όπως και μία σωστή κυρία δηλαδή! Κάθε σπίτι έχει ανάγκη την αρχοντική της ομορφιά.

Η Έστερ τραβάει όλα τα βλέμματα! Δεν μπορείς να μην θαυμάσεις την αθλητική της κορμοστασιά και το επιβλητικό παρουσιαστικό της. Παραμένει όμως ναζιάρα και τσαχπίνα γιατί όταν χρειάζεται γίνεται γατούλα στο πλευρό σου! Είναι ένας σκύλος, που παρ΄όλο το μεγεθός του παραμένει στον χώρο διακριτικά, τόσο που δεν καταλαβαίνεις ότι είναι εκεί παρα μόνο όταν την φωνάξεις! Είναι ιδανική για οικογένεια με παιδιά και για κάθε τρόπο ζωής.

Clipboard

Μαζί σου θα τρέξει αν θές ή θα αράξει δίπλα σου και θα σου κάνει ήρεμη παρέα. Αγαπάει τα παιδιά και προστατεύει τους ανθρώπους της αν χρειαστεί. Αγαπάει τις βόλτες με λουρί και τις βόλτες με αυτοκίνητο και συμπεριφέρεται άψογα. Η φιλική και καλόβολη Έστερ, αγαπάει σκύλους και γάτες, είναι κοινωνική με όλους και ψάχνει να βρει τον ανθρωπό της.

Clipboard2

Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, με ενημέρωμένο βιβλιάριο υγείας και ακολουθεί μία προληπτική αγωγή με Zylapour (3,50 Ευρώ το μήνα). Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και ηλεκτρονικό τσιπ σήμανσης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981108272, Μαρία (Σχηματάρι Βοιωτίας)

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: