7 Σεπτεμβρίου, 2016

Ένας σκύλος… γατομαμά! Τι κάνει ένας σκύλος ανάμεσα σε δεκάδες γάτες; (ΦΩΤΟ)

Δεν ενοχλείτε, αντιθέτως κάνει κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Αυτή η σκυλίτσα δεν κάνει παρέα με άλλους σκύλους, βρίσκεται συνεχώς περιτριγυρισμένη από γάτες και δείχνει εξαιρετικά άνετη. Μάλιστα, όταν έρχονται μικρά στην παρέα, θα λέγαμε… φωτίζεται το πρόσωπο της!

Η Megan Sorbara, σώζει και φροντίζει γάτες που βρίσκει εγκαταλελειμμένες στο δρόμο. Πριν μερικές μέρες εντόπισε τρία κουλουριασμένα γατάκια πίσω από ένα κατάστημα στη Florida. Η ίδια αναφέρει ότι ήταν σαν να καταλάβαιναν την ανάγκη που είχε το ένα από αυτά για ζεστασία και τα δύο πιο υγιή αδερφάκια είχαν τυλίξει το τρίτο περιμένοντας κάποιος να τα σώσει.

1

Η ίδια κατάλαβε την κατάσταση όταν είδε ότι το λευκό γατάκι ήταν τόσο αδύναμο που δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει μόνο του. Ήταν εγκαταλελειμμένα και μόνο λίγων ημερών,  χρειαζόντουσαν άμεσα φροντίδα και φαγητό.

2

Έκανε μια προσπάθεια για να βρει τη μαμά τους, όμως δυστυχώς δεν ήταν πουθενά. Τα πήρε μαζί της, καθώς αν έμεναν εκτεθειμένα στο κρύο, χωρίς τροφή και ζεστασιά, δεν θα επιβίωναν.

3

Τα μετέφερε άμεσα στο καταφύγιο μαζί με τις υπόλοιπες γάτες. Στην προσπάθεια της να βρει την μαμά τους, η μόνη ανταπόκριση είχε ήταν από… τον σκύλο της, την Bitsy. Η Bitsy έχει δείξει κι άλλες φορές την αγάπη της για τα γατάκια, ακόμα και αν η ίδια δεν γουργουρίζει όταν την χαϊδεύουν, αλλά κουνάει επίμονα την ουρά της πέρα δώθε!

4

Η Bitsy είναι ένας σκύλος που διασώθηκε πριν δύο χρόνια. Από τότε την έχουμε συνέχεια μαζί μας και λατρεύει τα μικρά γατάκια! Αναφέρει χαρακτηριστικά η Sorbara.

5

Το νέο μέλος του καταφυγίου, το μικρό λευκό γατάκι που ονόμασαν Coconut, έμοιαζε να έχει κινητικό πρόβλημα, ίσως από κάποιο ατύχημα, ίσως όμως και να είχε γεννηθεί έτσι. Δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί στο περιβάλλον με τις υπόλοιπες γάτες, οπότε η γυναίκα το μετέφερε στο μαξιλάρι της Bitsy, μέχρι να βρει τις δυνάμεις του.

6

Το μικρό γατάκι στην αρχή δεν μπορούσε να κουνηθεί. Η Bitsy το πλησίασε προσεχτικά και το ζέστανε. Τότε εκείνο έκανε μια πρώτη κίνηση και σήκωσε το κεφαλάκι του. Η Sorbara έμεινε άφωνη. Η γλυκιά Bitsy μετακινήθηκε ελαφρά και το γατάκι την πλησίασε λίγο παραπάνω.

7

Ίσως τελικά, να χρειαζόταν μια ζεστή αγκαλιά, κάποιον για να το κρατήσει στην αγκαλιά του και να το αγαπήσει.

8

Και η Bitsy ήταν στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή!

9

Βεβαίως, η Bitsy δεν μπορεί να αντικταστήσει τη μαμά του και οι προσπάθειες για να τη βρουν συνεχίζονται. Όμως αυτή αγκαλιά που η σκυλίτσα παρέχει στο μικρό γατάκι μπορεί τελικά να του έσωσε τη ζωή!

Επιμέλεια: MBF

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: The Dodo

Κοινοποίηση:
Tags: