9 Μαρτίου, 2020

Ένα άλογο έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο για να διώχνει αυτούς που θέλουν να το ιππεύσουν

Τα άλογα, εδώ και χρόνια, οι άνθρωποι τα χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους. Πλέον, έχουμε διάφορα μεταφορικά μέσα, αλλά πολλοί άνθρωποι κάνουν ιππασία ως χόμπι. Όμως, υπάρχει ένα άλογο που δε θέλει να το ιππεύουν και έχει έναν απίστευτο τρόπο για να το εκφράζει.

Το εν λόγω άλογο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει χιλιάδες θαυμαστές στο διαδίκτυο. Κι αυτό γιατί έχει έναν μοναδικό τρόπο για να αποφεύγει να το ιππεύουν. Συγκεκριμένα, πέφτει στο έδαφος με δραματικό τρόπο και παριστάνει το πεθαμένο, μέχρι ο επίδοξος καβαλάρης του να απομακρυνθεί από δίπλα του.

Το άλογο αυτό ονομάζεται Jingang και έχει χαρακτηριστεί ως το πιο «μελοδραματικό» άλογο στον κόσμο. Ωστόσο, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν έχει εκπαιδευτεί ώστε να παριστάνει το νεκρό ή αν έχει αναπτύξει το ταλέντο αυτό μόνο του.

Πάντως ότι και από τα δύο να συμβαίνει, είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει!

Μόλις κάποιος, λοιπόν, επιχειρήσει να ανέβει στην πλάτη του, ο Jingang λυγίζει τα πόδια του και πέφτει στο έδαφος. Κάποιες φορές μπορεί να κλείσει και τα μάτια του. Η μόνη απόδειξη ότι προσποιείται, είναι ότι εξακολουθεί να ανασαίνει από τα ρουθούνια του.

Μάλιστα, είναι τόσο καλός σε αυτό που ούτε τα καρότα που του προσφέρουν δεν καταφέρνουν να τον βγάλουν εκτός του ρόλου του. Το άλογο έχει ξεκινήσει αυτή την πρακτική από το 2015. Τότε ήταν και που κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο στο διαδίκτυο.

Δες την απίστευτη αντίδραση του αλόγου!

https://www.facebook.com/frasisco.zalar.9/videos/173767363758806/

Κοινοποίηση:
Tags: