28 Μαΐου, 2020

Εγκατέλειψαν ασυνείδητοι κηδεμόνες στο δρόμο γατούλα μέσα σε κλουβί με σημείωμα ότι είναι επιθετική- Την ανέλαβε ο Δήμος Αθηναίων

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας γατούλας, η οποία ήταν παρατημένη δυο μέρες μέσα στη γατοφόρο της, έξω στο δρόμο, στην οδό Φαώνος 57, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Στη γατοφόρο μάλιστα πάνω είχαν αφήσει ένα σημείωμα που έγραφε: “ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ”.

Το ζώο ήταν εγκαταλελειμμένο δυο μέρες χωρίς φαγητό και νερό και κινδύνευε. Περαστικοί φιλόζωοι ενημέρωσαν την κ. Ακριβή Λευκαδίτη, γνωστή για τη φιλοζωική της δράση, η οποία ενημέρωσε τον κόσμο μέσω της σελίδας Stray Gerakas ώστε αν μπορεί κάποιος να πάει να βοηθήσει. Στη συνέχεια ενημέρωσε και την κ. Σεραφίνα Αβραμίδου, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο, υπεύθυνη για τα ζώα, του Δήμου Αθηναίων, η οποία τελικά, σαν αστική πανίδα του Δήμου πήρε τη γάτα και την ανέλαβε.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Αβραμίδου  https://www.facebook.com/serafina.avramidou

“Την γατούλα την πήραμε. Είναι μια τρίχρωμη, μακρύτριχη κούκλα με κουδουνάκι στο λαιμό. Είναι πολύ φοβισμένη… Έχω βίντεο αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω στα σχόλια. Θα πάει αύριο γιατρό και μετά θα πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε φιλοξενία ή υιοθεσία γιατί το ζώο είναι από σπίτι και δεν θα επιβιώσει στο δρόμο…”

 

 

Κοινοποίηση:
Tags: