27 Ιουνίου, 2020

#dogpawpainting: Σκύλοι ζωγραφίζουν πανέμορφα λουλούδια με τις πατούσες τους

Κάποια έργα που κυκλοφορούν στα social media, είναι τόσο όμορφα που θα μπορούσαμε άνετα να διακοσμήσουμε με αυτά το σπίτι μας. Πόσο μάλλον αν έχουν την υπογραφή του αγαπημένου μας τετράποδου φίλου.

Αφού ξεπούλησε στο Etsy μια σειρά έργων ζωγραφικής που φιλοτεχνήθηκαν από ποντίκια, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε μια άλλη καλλιτεχνική απόπειρα από τετράποδα: μια διαδικτυακή τάση που παρουσιάζει ζωγραφιές λουλουδιών «φιλοτεχνημένες» από πατουσάκια σκύλων.

Όλα άρχισαν όταν μια εικαστικός, με το όνομα LJ στο Instagram, αποφάσισε να εξερευνήσει τα καλλιτεχνικά ταλέντα του σκύλου της, Μπίσκουιτ, βουτώντας τα πατουσάκια του σε μη τοξικά χρώματα και αποτυπώνοντάς τα στο χαρτί.

Τα χρωματιστά χνάρια, στη συνέχεια, εξελίχθηκαν σε όμορφα λουλούδια, λανσάροντας το hashtag #dogpawpainting και δίνοντας την ιδέα και σε άλλους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να μυήσουν τους τετράποδους φίλους τους στην τέχνη – με τη θέληση των τελευταίων, ελπίζουμε.

Αν και ο δικός μας σκύλος είναι ανοικτός σε δημιουργικούς πειραματισμούς, για να συμμετέχουμε στη νέα διαδικτυακή τάση, δεν έχουμε παρά να προμηθευτούμε μη τοξικά χρώματα, ένα πινέλο, χαρτί και αρκετή φαντασία. Μπορούμε να προσθέσουμε τις δικές μας πινελιές στο έργο του κατοικίδιού μας ή να κρατήσουμε αυθεντική την αφηρημένη τέχνη του.

Δείτε ζωγραφιές σκύλων:

https://www.instagram.com/p/B–4FavpuQW/?utm_source=ig_embed

Κοινοποίηση: