12 Σεπτεμβρίου, 2016

Δίας, ο Ολύμπιος θεός!

Ο Δίας είναι ένας μικρός Ολύμπιος θεός που χαρίζει απλόχερα την σοφία του! Αν και μόλις ενάμισυ έτους, ο μικρός Δίας έχει πολλά να σου μάθει! Ψάχνει σπίτι και ανθρώπους που έχουν ανάγκη την θεϊκή του ομορφιά και χάρη στην πεζή τους καθημερινότητα!

Τι να πει κανείς για αυτό το άγαλμα; Επιβλητικός, κούκλος, σωστό έργο τέχνης! Ούτε ο γλύπτης Φειδίας δεν θα μπορούσε να το φτιάξει τόσο τέλειο αυτό το αγόρι! Επιπλέον διαθέτει καρδιά τόσο τρυφερή, που κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού, απίστευτο χαρακτήρα και είναι σπίρτο ευφυίας! Απλά, ένας θεός!

Clipboard

Ως σοφός θεός, ο Δίας, αγαπάει όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, αλλά και όλα τα μικρά ζώα. Έχει τρόπους, είναι σωστός τζέντλεμαν και συμπεριφέρεται άψογα μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό! Δεν λερώνει, δεν τραβάει και δεν διαμαρτύρεται! Βάλε τον Δία στη ζωή σου και κέρδισε την εύνοια των θεών!

Είναι 1,5 έτους, μεσαίου μεγέθους (περίπου 20 κιλά αγόρι), υγιέστατος, αποπαρασιτωμένος και εμβολιασμένος. Θα δοθεί με ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας και την δυνατότητα δωρεάν μαθημάτων εκπαιδευσης από τον εκπαιδευτή Θοδωρή Τρούμπα, για τους κατοίκους της Αχαΐας και των γύρω περιοχών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6947141730 – 6982464234, Δώρα, Γιάννης

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: