31 Αυγούστου, 2016

Χαμογελάει και τα σπάει! Δεν θέλει κόπο, θέλει… αγάπη! (ΦΩΤΟ)

Ο Meaty, πριν δύο χρόνια ήταν μονάχα ένας αριθμός σε κάποιο καταφύγιο στην Καλιφόρνια, όπου το τέλος του ήταν προδιαγεγραμμένο. Η ζωή του όμως άλλαξε μέσα μια μέρα και από τότε δεν έχει σταματήσει να… χαμογελά! Οι φωτογραφίες θα σας πείσουν!

Η Lisa Reilly είδε την φωτογραφία του σε ένα site για υιοθεσίες και της θύμισε τον σκύλο που είχε χάσει πριν μερικούς μήνες. Δεν άργησε να πάρει την απόφαση και πήγε να τον συναντήσει.

1

Μέσα σε λίγες ημέρες βρέθηκε στο νέο του σπίτι και γνώρισε την υπόλοιπη οικογένεια! Δύο ακόμα υιοθετημένα pit pull, όπως και δύο dachshunds. Τα μέλη της πολυμελούς οικεγένειας τα βρήκαν κατευθείαν μεταξύ τους!

9

Ωστόσο, η Reilly δεν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος του Meaty μέχρι που τον είδε να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του καναπέ της!

8

Άμεσα λοιπόν, κατάλαβε την αδυναμία του Meaty στις… λιχουδιές! Ήταν διατεθημένος να κάνει οτιδήποτε για μια λαχταριστή μπουκίτσα ή κάποιο παιχνίδι, καθώς ξετρελαίνεται για το τρέξιμο και τις βόλτες ακόμα και αν δεν του φαίνεται, όπως μαρτυρά η Reilly.

3

Απολαμβάνει με κάθε ευκαιρία τις αγκαλιές και τα χάδια, σπρώχνοντας τα χέρια της Reilly με το κεφάλι του που έχει σχήμα μπάλας του μπόουλινγκ και στριμώχνοντας το ύπολοιπο σώμα πάνω της.

7

Επίσης, μια ακόμα αδυναμία του υπέροχου γλυκού γίγαντα είναι οι φωτογραφίες! Η νέα του οικογένεια εντυπωσιάστηκε από τις πόζες και το χαμόγελο του κάθε φορά που έβλεπε το φακό!

6

Εγκληματίστηκε γρήγορα στο νέο σπίτι, φόρεσε μάλιστα και τα καλά του για να γιορτάσουν την άφιξη του!

5

Αλλά δεν τους άφησε παραπονεμένους ούτε την περίοδο των γιορτών!

4

Δεν χρειάστηκε προσπάθεια, μόνο αγάπη και τα χαμόγελα ήταν αμέτρητα από την πρώτη κι όλας στιγμή!

10

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: The Dodo

Κοινοποίηση:
Tags: