13 Σεπτεμβρίου, 2016

Μπούμπης, ο αγχολυτικός!

Ο Μπούμπης είναι ένας μπέμπης 7 μηνών, μεσαίου μεγέθους και θα μπορούσε να είναι συνταγογραφούμενος από τον γιατρό σας ως φυσικό αγχολυτικό! Με τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας να μας επηρεάζουν όλους, πριν πέσετε στα “σκληρά” υιοθετήστε τον Μπούμπη!

Στις ευεργετικές του ιδιότητες για τον οργανισμό συγκαταλέγονται η μόνιμη καταπολέμηση των υψηλών ποσοστών του στρες και η χαλαρωτική ευεξία που προσφέρει η ήρεμη παρουσία του δίπλα σε κάθε άνθρωπο. Είναι ένας σκύλος  ζεν που του αρέσει να χαλαρώνει και ταιριάζει με όλα. Αλλό ένα άγχος που γλιτώνετε αν τον υιοθετήσετε, γιατί κομποζάρει αβάδιστα και αβίαστα με όλα σας τα ρούχα και κάθε διακόσμηση σπιτιού!

Clipboard

Βρέθηκε παρατημένος δίπλα σε κάδο με τα αδερφάκια του σε ηλικία 2 μηνών. Σήμερα ζει σε μία γειτονιά που κανείς δεν αναγνωρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό και ψάχνει σπίτι που θα είναι απαραίτητος. Είναι μόλις 14 κιλά αγοράκι και δεν θα μεγαλώσει ιδιαίτερα περισσότερο. Είναι πολύ κοινωνικός και αγαπάει γάτες και σκύλους όλων των ηλικιών και μεγεθών. Του αρέσουν τα ταξίδια με αυτοκίνητο και τα χάδια. Αν βαρεθείτε να χαλαρώνετε μαζί του, αγαπάει και τα παιχνίδια. Με λίγα λόγια είναι απλά ιδανικός!

Είναι υγιέστατος, αποπαρασιτωμένος με ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας και θα δοθεί με ηλεκτρονικό τσιπ σήμανσης και συμβόλαιο υιοθεσίας σε όποιον ο γιατρός συνιστά ψυχική ηρεμία και γαλήνη!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2262302450 – 6974104174, Τζωρτζίνα (Δήλεσι Βοιωτίας)

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: