14 Σεπτεμβρίου, 2016

Μπέμπα, η γαλανομάτα μάγισσα!

Αν πιστευεις στα παραμύθια θα ξέρεις πως οι καλοί μάγοι φορούν λευκά και έχουν μάτια γαλανά σαν τον ουρανό. Η Μπέμπα είναι μια καλή μάγισσα 7 μηνών, που ψάχνει τον ανθρωπό της, για να γράψουν το ευτυχισμένο τέλος “ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα”.

Η Μπέμπα είναι μία μικρή μάγισσα που υπνωτίζει με το βλέμμα! Όταν κοιτάξεις μέσα στα γαλανά της μάτια, θα ξέρεις πως αυτό το μικρό κορίτσι γεννήθηκε για να γίνει η πιστή σου φίλη και σύντροφος! Αν κάποιος τολμήσει να σε κοιτάξει στραβά, η Μπέμπα με ένα βλέμμα θα τον μετατρέψει σε βάτραχο!

Clipboard

Ένας κακός μάγος παράτησε την Μπέμπα και τα αδερφάκια της όταν ήταν δύο μηνών σε έναν βρωμερό κάδο σκουπιδιών. Η Μπέμπα όμως βρήκε τις καλές τις νεράιδες, την μεγάλωσαν σαν πριγκήπισσα και τώρα ήρθε ή ώρα να φύγει από το κάστρο και να γράψει το δικό της παραμύθι μακριά από την χώρα με τους δράκους που κινδυνεύει.

Η Μπέμπα έχει μία καρδιά από χρυσάφι και όλα τα παιδάκια την αγαπούν, όσο τα αγαπάει και αυτή. Τις αρέσουν οι βόλτες με άμαξα, άντε και με αυτοκίνητο, αν πρέπει να ζήσει σαν κοινή θνητή! Η Μπέμπα είναι ο σίγουρος τρόπος να γίνει η ζωή σου παραμύθι και να βρίσκεις τα πάντα μαγικά και υπέροχα! Θα παραμείνει μεσαίου μεγέθους, μέχρι 15 κιλά και είναι υπάκουη, γλυκιά και αγαπησιάρα, είναι κοινωνική με όλους και αγαπάει όλα τα ζώα

Είναι υγιέστατη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, με ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας και θα δόθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και ηλεκτρονικό τσιπ σήμανσης

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22623024506974104174, Τζωρτζίνα (Δήλεσι, Βοιωτίας)

Κοινοποίηση:
Tags: