12 Σεπτεμβρίου, 2016

Μπάστερ, στην αγάπη και την χαρά παίρνει μάστερ!

Ο Μπάστερ ήταν “κάτοικος” βαρελιού και έπασχε από δεμοδεκτική ψώρα. Το όνομά του ήταν Ghost (φάντασμα), αλλά όταν η straycare.gr ανέλαβε να τον σώσει από τα φαντάσματα του παρελθόντος, τον ονόμασαν Buster! Άφησε όλους τους εφιάλτες πίσω του και τώρα ψάχνει σπίτι και αγάπη.

Ο Buster από το Ghostbuster, κυνήγησε και έδιωξε όλα τα φαντάσματα της ζωής του, πάλεψε με όλα τα δαιμόνια και τώρα ευτυχής, υγιής και στοργικός με όλους. Ξεδιπλώνει τον υπέροχο χαρακτήρα του και μαγεύει όσους τον γνωρίζουν! Αγαπάει τα χάδια και τις αγκαλιές και δεν το κρύβει! Κοινωνικός και αγαπησιάρης, πανέμορφος και απλά τέλειος!

Clipboard1

Έχει μάστερ στα φιλάκια με ειδικότητα, στο κούνημα ουράς με χάρη και μπρίο! Εχει μάθει να πηγαίνει βόλτα με λουρί και είναι ένας σωστός κύριος, ότι πρέπει για να έρθει στο σπίτι σου και να το στολίσει με την ομορφιά του! Ψάχνει σπίτι που θα τον αγαπήσει για πάντα και υπόσχεται να σε ζεσταίνει και να σε προσέχει όλη του τη ζωή!

Clipboard2

Είναι 1,5 περίπου έτους, 25 κιλά αγόραρος, υγιέστατος και αποπαρασιτωμένος. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, ηλεκτρονικό τσιπ σήμανσης και ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971699407, Ιωάννα

E-mail επικοινωνίας: infostraycare@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

 

 

 

Κοινοποίηση:
Tags: